antagonist ([info]elvira) rakstīja,
@ 2010-11-10 13:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:The Route 66 Killers - Bloody Basin

javascriptu burvji, palīgā
Es zinu, ka daži no jums, kas šo lasa, saprot skriptus. Tā ir iegadījies, ka man patlaban vajag sakodēt mājaslapu (savu, lol) un, lieki piebilst, ka no kodiem es saprotu nedaudz vairāk kā dārzenis. Problēma ir sekojoša: vajag uztaisīt galeriju, kas izskatās apmēram šādi (skice). Nu, ar augšējo daļu problēmu nav, tas ir elementārs html, bet pašai galerijai vajadzētu darboties tā, ka nospiež un tambneila un blakus atveras lielā bilde. Jāpiebilst, ka tambneili man jau ir sataisīti (varen smuki), tāpēc sevišķi es priecātos par tādu kodu, kas ļautu man tos arī izmantot, respektīvi, manuāli izvēlēties "mazās bildītes". Bet arī tāds, kurš viņas ģenerē pats, noteikti noderēs.

Tad nu lūk, varenie kodēšanas burvji, lūdzu jūs padalīties ar kādu linku, kur es varētu atrast pielāgojamu javascript vai kādu vietni kur tādas lietas lielā vairumā ir. Jā, gūgles tantes nozīme mūsu dzīvēs ir nepārvērtējama, taču tā pat ir ar personisku pieredzi.

Vakar izdevās pielāgot tādu skriptu, kas rāda apakšā mummurus un pāršķir bildes, bet nu jā, tagad vajag lai būtu ar tambneiliem.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gatisl
2010-11-10 22:41 (saite)
Domāju ka ar šo jQuery pluginu nesāpīgā veidā varētu uztaisīt galeriju, kas atbilst tavām prasībām: http://www.twospy.com/galleriffic/example-2.html

Bet kā ir ar attēlu pievienošanu galerijai? Ir paredzēts ka galerijai nepieciešama administrācija ar kuru pievienot attēlus, vai arī attēli tiks pievienoti "ar roku". Ja pirmais variants tad šādai galerijai ir svarīgi ka thumbneili ģenerējas visi vienādā izmērā (vajag resizot un cropot pēc tam) un tādu nemaz tik viegli sagooglēt nav (vismaz kādreiz kad es meklēju). Ja interesē, man kaut kur noteikti ir kāds kods šādas galerijas atēlu administrācijai.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]elvira
2010-11-11 13:56 (saite)
Liels paldies!
šķiet, ka šobrīd gan problēma jau ir pa pusei atrisināta.

Ja tev ir tāds viltīgs kods un nav liela ņemšanās viņu atrast, tad atsūti: murphy.law@inbox.lv

šai mājaslapai, ko tagad kodēju, gan jebkuri apdeiti būs vien jātaisa "ar roku", bet nākotnē, kad būšu mazliet gudrāka, tāds skripts būs zelta vērtē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gatisl
2010-11-11 18:44 (saite)
Nu ja tā, tad darbs ir tik vien kā pieslēgt šo pluginu tavai lapai. (Protams ja tu nolemi šo variantu izmantot).

Ja vajag kādus kodus galerijas administrācijai, tad uzraksti šeit komentāru un gan jau man uz e-pastu atnāks paziņojums. Pašlaik slinkums to meklēt, ja nav vajadzības.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?