izelpa ([info]elpa) rakstīja,
@ 2014-01-15 19:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
šī diena ir pienākusi, pasniedzēja (no kuras to nemūžam negaidītu) liek man justies slikti par manu sirdsapziņu

protams, es vairs sen neesmu tā naivi apzinīgā studente, kas biju agrāk, jo nevienam tas vienkārši nav vajadzīgs. bet es pati sev esmu vajadzīga - pie pilna prāta, iespējami veselu psihi un spējīga savākties un izdarīt lietas, nevis tāda, kura sevi nokauj zem termiņiem tikai tāpēc, ka perpendikuls.

viss, esmu pavadījusi kādas piecas stundas, transkribējot vienu sarunu (skolas vajadzībām, protams), tagad pienācis laiks iet dušā, pačillot zem silta ūdens un mēģināt sajusties kaut nedaudz labi par sevi pēc šīs nepatīkamās e-pasta sarakstes. stulbākais, ka es zinu, ka šoreiz čista taisnība ir manā pusē, lai vai kā viņai būtu noriebušies studenti, kuri grib pagarināt termiņu, un lai vai cik gara diena viņai būtu bijusi. tik lielam cilvēkam būtu jāizturas cienīgāk. man atliek vienīgi pazemīgi atbildēt un piekrist gandrīz visam ko viņa saka. jo, acīmredzot, es esmu tikai bezatbildīgas attieksmes students, nekas cits.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tension
2014-01-15 20:30 (saite)
neņem galvā, cik nu vari
galvenais, ka pati apzinies, ka taisnība ir tavā pusē

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]elpa
2014-01-15 20:33 (saite)
cenšos jau. tagad domāju - vai tiešām es esmu šitā neciešamā būtne, kurai vakara sajūtu gandrīz neatgriezeniski var sabojāt viena sarakste ar pasniedzēju? tiešām?!

pat pēc dušas vēl dusmojos uz viņu, lai gan tās dusmas.. ir tādas sarežģītas dusmas, un patiesībā jau ne uz viņu. bet zinu, ka šis viss man palīdzēs to darbu uzrakstīt, cik vien labi spēju.

paldies tev. zinu, ka sen neesam tikušās, bet tiksimies. kad sesija būs galā, kad būs vieglāk menedžēt realitāti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tension
2014-01-15 22:24 (saite)
viss kārtībā taču. izturību tev! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?