izelpa ([info]elpa) rakstīja,
@ 2011-10-21 18:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Alina Orlova - Menulis

Šovakar ātri vien piesārņošu pasauli lētiem vārdiem; domas palikušas kaut kur pirkstu rīta takās.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nenoteiksme
2011-10-21 18:49 (saite)
šodien Alinas diena, kā šķiet.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]elpa
2011-10-21 18:54 (saite)
Meibī. Man šis vecais albums jau kādu gadu nebija datorā, vakar dabūju. Jaunatklāju. Bet tikko pārgāju uz Arms&Sleepers, tie šovakar nākamie.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2011-10-24 22:18 (saite)
Vai Tev šķiet, ka cilvēks ir spējīgs mainīties?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]elpa
2011-10-24 22:43 (saite)
Grūti teikt. Ko nozīmē 'mainīties'? Par cik apjomīgām un cik ietekmējošām pārmaiņām ir runa? Par cik ilglaicīgām? Mainīties labā ziņā vai sliktā?
Pielāgoties, attīstīt sevi un izkopt sevī labās puses - jā. Notušēt sliktumus, iemācīties ar tiem sadzīvot un tos kontrolēt arī var.
Bet kaut kāds kodols noteikti paliek. Domāju, ka mainīties var, bet tas tāpat kā (neatceros vai šeit to ierakstīju vai tomēr nē) - tu kādu cilvēku nesatiec gadiem, bet kādā dienā brauc ar viņu vienā transportā un pamani viņu. Un jūties tik svešs. Bet tas taču ir tas pats cilvēks, vai ne? Tas taču ir viņš, viņa kodols ir palicis. Visticamāk. Iespējams, ir arī kaut kādi tādi notikumi, kuri maina arī kodolu (jā, tādi droši vien ir).
Ārprāts, cik gari. Ar to es gribu teikt, ka.. Ir kaut kas, ko varētu nosaukt par cilvēka mainīšanos, bet domāju, ka tas lielākoties ir tikai tas, ka cilvēks iemācās ar sevi apieties, sevi un citus vairāk izprast un tādā garā. Ka cilvēks sevi iepazīst. Un attīsta citas, labākas sevis puses (ja runājam par 'labo' mainīšanos). Nostājas kails spoguļa priekšā, konfrontē sevi ar patiesību, apjauš, kas viņu interesē/uztrauc, kas - nē. Pieņem dažādas lietas un sāk interesēties par jaunām, iepriekš neiepazītām.

Es par šito varētu rakstīt, domāju, ilgi un vēl haotiskāk, bet ceru, ka ar šo ieskatu manās domās pietiks.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?