16:04:
kā taisa gaileņu mērci?
Comments
es zinu tikai kā to ēd! ;D
| From: | elina |
Date: | 5. Oktobris 2005 - 16:06 |
---|
| | | (Link) |
|
īsts vīrietis ;)
don't get me wrong - labprāt gatavoju un daru to visnotaļ labi, bet ar gailenēm nav sanācis saskrieties! ;)
| From: | mapet |
Date: | 5. Oktobris 2005 - 16:06 |
---|
| | | (Link) |
|
es zinu ka pajautaa tev daudz atbildeetu un pat daudz maz pareiz. panna ir?
| From: | elina |
Date: | 5. Oktobris 2005 - 16:11 |
---|
| | | (Link) |
|
ir panna, uz tās jau kūst sasaldētas gailenes.
| From: | 314 |
Date: | 5. Oktobris 2005 - 16:10 |
---|
| | | (Link) |
|
Nomazgā, sagriež, cep eļļā uz mazas uguns un beigās pieliek skābu krējumu.
| From: | elina |
Date: | 5. Oktobris 2005 - 16:11 |
---|
| | | (Link) |
|
un es tieši vakar nopirku veselu lielu skābu krējumu ;)
liels paldies!
kur paliek garšvielas, milti, kartupeļu ciete? ;P
| From: | elina |
Date: | 5. Oktobris 2005 - 16:12 |
---|
| | | (Link) |
|
es ceru, ka bez tā var iztikt - tb bez cietes un miltiem, to man nav :D
ja jau alnis iztiek bez, tad var iztikt! ;)
vismaz miltus jau nu viennozīmīgi vajadzētu
| From: | ripp |
Date: | 5. Oktobris 2005 - 16:39 |
---|
| | | (Link) |
|
atkarīgs no tā, ko vēlies. gaileņu mērci, vai ceptas gailenes. mērcei vajag vairāk pašas mērces (krējuma saldā vai skābā, jebkāda), var arī ūdeni, ja vēlas pašķidrāku, taču tad noteikti vajag miltus. ja vēlas ceptas gailenītes krējumā, tad vienkārši liek klāt krējumu (saldo vai skābo), pie skābā krējuma garšīgi ir arī spiestie ķiploki. par saldo nezinu.
| From: | 314 |
Date: | 5. Oktobris 2005 - 16:13 |
---|
| | | (Link) |
|
Nevajag, vienmēr esmu izticis.
| From: | 314 |
Date: | 5. Oktobris 2005 - 16:14 |
---|
| | | (Link) |
|
Varēji vēl pajautāt kur šķīvji un dakšas paliek ;)
es jau nu būtu nedaudz piešāvis miltus! ;)
| From: | elina |
Date: | 5. Oktobris 2005 - 16:24 |
---|
| | | (Link) |
|
kādu mazo karotīti ;D
Kādu vēl skābu? Saldo krējumu lej, saldo!
| From: | elina |
Date: | 5. Oktobris 2005 - 16:24 |
---|
| | | (Link) |
|
man tikai skābais..