Princese Zeltīte

[info]ripp @ 16:39: atkarīgs no tā, ko vēlies. gaileņu mērci, vai ceptas gailenes. mērcei vajag vairāk pašas mērces (krējuma saldā vai skābā, jebkāda), var arī ūdeni, ja vēlas pašķidrāku, taču tad noteikti vajag miltus. ja vēlas ceptas gailenītes krējumā, tad vienkārši liek klāt krējumu (saldo vai skābo), pie skābā krējuma garšīgi ir arī spiestie ķiploki. par saldo nezinu.

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba