Princese Zeltīte

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
15:40: visu laiku traucē dzīvot iekšējs pieņēmums, ka gaidu kaut kādu mītisku atļauju no nezinu kā, lai kaut ko izlemtu darīt.

Comments

[User Picture]
From:[info]smille
Date:25. Augusts 2020 - 16:07
(Link)
Ak cik pazīstami. Jo pieaugušie vienmēr zina labāk un par visu jāprasa atļauja... (es gaidu, kad beidzot sajutīšos kā tas mistiskais Pieaugušais)
[User Picture]
From:[info]_re_
Date:25. Augusts 2020 - 17:02
(Link)
nesen cita ieraksta sakarā daudz domāju par mistisko pieaugušo. imho, šis mīts gauži nodara cilvēkiem. jo nav jau tāda pareizā, pieaugušā rīcība, attieksme utt. visticamāk, šis nāk no uzskata, ka es kā bērns neko daudz nejēdzu, bet mani vecāki (pieaugušie) gan zina, kā ir pareizi, kā vajag. (kaut gan viņi paši varbūt ne sūda nezina un ir šausmās). un tad nu cilvēks sēž, gaida, kad viņš visu zinās, kā tad ir pareizi.
vnk daži dzīvo tipa racionālāk, citi nē. un tad tiem otriem liekas, ka viņi ir kaut kādi nedaauguši, nenobrieduši, mokās pārmetumos, gaida mistisko pieaugšanu.
un otra doma par tēmu - par pieaugušo sajūties tad, kad saproti, ka tavi vecāki nonāk tavā aizgādībā (ne burtiski, bet viņi ir tie, kas lūdz padomu, piemēram). un viss, aiz tevis neviens vairs nestāv, visa atbildība uz tevi.
[User Picture]
From:[info]snorke
Date:25. Augusts 2020 - 17:05
(Link)
mu, man bija otradi, es vienmer esmu jutusies pieaugusi, man vispar nava galvaa tada ideja par kaukadu tadu pieauguso, kas kauko zinatu, vispar nav. Sis ari nav labs variants.
Powered by Sviesta Ciba