efix ([info]efix) rakstīja,
@ 2007-01-11 15:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Moby feat. Mylene Farmer - Slipping Away (Crier la vie)

Mobilā trilemma
Brīžiem uzmācīga doma ir par jauna mobilā telefona iegādi. Esošais, pēdējais īstenais Siemens mohikānis S65, pamatīgi apskrambāts, bet vēl darbojas.

Papētīju LMT Maazcenas un akcijas telefonus, taču neviens tā īsti nepatīk, kā arī akcijas noteikumi diezgan neizdevīgi. Piemēram, Nokia 6233 - 35 Ls + 36 mēneši līgums (!) x 2.89 Ls (Formula 8 lietotāju fīča) = ~ Ls 139. Naudas ziņā tā nav problēma, bet nepatīk, ka līgums ir 36 mēnešiem, kad reāli telefonus vidēji lieto apmēram 2 gadus. Un nav jau tā, ka gribētos pāriet pie cita operatora jau 7 gadus lietojot LMT pakalpojumus.

Vēl no trešās puses skatoties, domāju par to, ka diez vai ar vienkāršu mobilo telefonu varu iztikt. Patīk sinhronizēties ar kalendāriem, plānotājiem, skatīties mailus kustībā u.c. Un šīs fīčas atkal piemīt dažādiem plaukstdatoriem, kas jau ir dārgāk attiecīgi, un liek pārdomāt vai tas ir tā vērts.. Piemēram, HTC P3300.

Trillema - palikt pie esošā, pirkt kaut ko vienkāršu, bet jaunāku, vai tomēr pāriet citā kvalitātē.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]src
2007-01-11 17:18 (saite)
LMT mazcenas mobilajiem līguma laušana jau ar ir iespējama un nav nemaz tik dārgi (cik tur tie latiņi par katru palikušo mēnesi - katram modelim individuāli gan jau).

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?