ebeh ([info]ebeh) rakstīja,
@ 2023-02-22 15:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ak kungs, es vienkārši ienīstu iepirkties Āgenskalna tirgū. Kā tas vispār var eksistēt??! Vai tur ir kaut kāda naudas atmazgāšana??! Nē nu kafenes skaidrs ka nopelna, brīvdienās tur ir pārbāzts.
Es jau biju vienreiz ar šausmām samaksājusi 5eur par zaļumu maisu, un draugs vienreiz tur nopirka puķukāpostu par 8eur (es viņu saprotu, man arī grūti pēc cenas paziņošanas atcelt pirkumu).
Tā kā man visas kartes pasējušās un nevarēju izņemt skaidro naudu, nevarēju iet uz Centrāltirgu, aizgāju uz Āg. Jauns rekords - zaļumu maiss 7,40eur. Šoreiz pavisam rezignēti samaksāju. Zaļumus ta jāēd, un pirkt tos itāļu mahimas - nezinu kā lai to nožēlojamību apraksta mazos fasētos iepakojumus - arī ir pazemojoši.

:(

In other news, man tā patīk iet uz franču kafejnīcu, šodien sapratu, ka tas man vienmēr ir bijis kā spēlēties ārzemēs - te ir gan ārzemnieki, gan veci onkulīši latvieši, kas ar puskurluma dēļ paceltām balsīm apspriež politiku un virusoloģiju.
Vienmēr ir paticis šeit nākt, bet labākais, ka te joprojām var nopirkt tēju par 1eur, un tad arī tādi onkulīši un studenti te var atļauties sēdēt. Es gribu, lai lokāls, ko reiz ar draugu atvērsim, būtu līdzīgs, ar vienkāršu, sātīgu virtuvi un dzīvo mūziku katru vakaru.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?