dzintars ([info]dzintars) rakstīja,
@ 2004-06-14 18:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nesmejieties par mirstošu cilvēku!
Šitais gan bija domāts kā atbilde uz Zanes komentāru, taču iznāca drusku pagaršs.

Nesmejies par mirstošu cilvēku! Šitais gadījums vairāk izskatās pēc tāda, ka cilvēks savu veiksmes kausu ir paspējis izdzert, divas reizes ar dažādiem transporta līdzekļiem izmetot salto uz asfalta un paliekot bez skrambiņas, lielā steigā skrienot lejā pa kāpnēm noveļoties efektīgā stilā un tiekot cauri ar mazliet pastieptu potīti... Nu jau kādus piecus gadus nebiju slimojis, ja neskaita ūdeni ceļgalā pirms pusotra gada, kas varot piemesties tikai tādiem cilvēku sugas īpatņiem, vārda vistiešākajā nozīmē, kāds esmu es.

Katrā gadījumā, ja nu es pa kādu brīdi ņemu un atdodu savu dvēseli tam, kas nu viņu ir gatavs ņemt pretī, jebšu, tautas valodā runājot, nosprāgstu, uz mana kapa TIKAI SARKANAS ROZES (tās ir manas mīļākās puķes).

Ak, jā! Gandrīz aizmirsu paziņot, ka nevajag spēlēt tās sērīgās čīgātāju dziesmeles, kuras pavada neapšaubāmas nekvalitātes sintezatora īdēšana, laiku pa laikam pievienojoties mācītāja dobjajam basam! Nevajag! Labāk atskaņojiet Led Zeppelin "Stairway to Heaven", Queen "Bohemian Rapsody" un "Too Much Love Will Kill You", kā arī "No One But You" un pietiek. Tālāk bēru mielastā jau var uzlaist kaut ko roķīgāku, lai vecās tantes negaudotu par jau smirdēt sākušajām miesām, bet patiesā sašutumā dotos pie jaunākās paaudzes (kas gan tikai izpilda aizgājēja gribu) lamāties. Vismaz piemirsīsies skumjas (bet varbūt gluži otrādi - mazliet mazinās viņu sajūsmu par "tā pastulbā jaunekļa" nozušanu no viņu acu skatieniem).

Kas ir ļoti būtiski - zārkā līdzi ielikt pāris pudelītes Tērvetes "Senču" aliņa, lai stāvot garajā rindā pie Paradīzes vai Elles vārtiem (kas zina, cik attīstīta birokrātija tur ir), nekalstu mute. Jādomā, ka alus dārzi, kur pasēdēt un laiku pakavēt tur arī nav, lai gan visādi gudri un citādi cienījami cilvēki jau ir aizgājuši viņā saulē... kas zina, varbūt šo to ir sadomājuši.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?