džamila ([info]dzha) rakstīja,
@ 2012-04-29 14:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ko jūs darāt, ja jūs uzmet kāds, kam ticējāt un uzskatījāt par draugu? (tiesa ne senu) it kā jau tā bieži notiekot, kas tur sevišķs :)
bet, bet ir gadījumi, kad nu tiešām nekādīgi nav skaidrs kādēļ un par ko? es teorētiski saprotu tos, kas naudas dēļ vai kāda izdevīguma. var nosodīt, bet vismaz var saprast... bet, bet, ja vnk tāpat?
vistrakākais, ka laika, kad bijām draugi (nu, trakums, tik daudz kas kopā darīts. vnk elpa žņaudzas) wtf? un, saprotams, nekas netiek paskaidrots. vnk nesarunājas... nu, protams - ko tad teiks, suns zin, ko ēdis...

no vienas puses, kā man te stāsta - vajadzētu "viss aizmirsti. nekad vairs nekontaktēt... nelietis un miers. utt., utjp.

no otras - atkal jādomā, bet kādu laiku bija viss ok, tad kas ir vairāk, daudz daudz labu brīžu, vai viens uzmetiens.... un cilvēkam tak varēja būt iemesli. (lai gan no malas it ka nebūtu) varbūt vajag piedot, tur tipa izrunāties... pajautāt kāpēc? kas tur īsti bija? ...bla, bla, bla...

un kāda tam visam jēga? vai tad teiks? bāc. kas ir jādara??? netieku pāri...


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sickboy
2012-04-29 15:28 (saite)
Man tā bija baigi sen. Vēl tagad baisi atcerēties. Tāpēc, ka tas cilvēks man teica kaut ko vienu, bet aiz muguras pilnīgi pretējo un ļoti negatīvas lietas. Es biju šoka! :) Nu. Es centos nekontaktēties. Apmāns ir visgrūtākais priekš kontaktēšanās. Jo tu nekad nezini vai viņš runā no sirds vai atkal spēlē savas spēlītes.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dzha
2012-04-30 11:17 (saite)
jā, tās laikam ir spēlītes... tik stulbi! :(((

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]perfekta
2012-04-29 16:23 (saite)
ja ir sajūta, ka tas tomēr ir svarīgs cilvēks (pat pēc uzmešanas), tad vajag izrunāties. Iespējams ir iemesli, par kuriem tu nenojaut.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dzha
2012-04-30 11:16 (saite)
es jau tieši tā arī domāju... ar to arī iekritu. zvanu.rakstu. bet tur jau tā lieta, ka nerunā. neceļ tel. neatbild uz meiliem. tas ir tik pazemojoši... ko man pie dzīvokļa dežūrēt? nožēlojami...
ai, paldies mīļā! :) priecīgas brīvdienas

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]daciiit
2012-04-29 18:14 (saite)
Neko, godīgi sakot neko nedaru. Jo piedodu, bet nekad neaizmirstu. Un, ja nav skaidrs, nu tobiš tas otrs pat nepaskaidro, tātad nav vērts iedzilināties un sevi šaustīt ar to kāpēc un par ko. Nečakarē sev nervus, nervu šūniņas, kā zināms neatjaunojās. Nu tiešām - ja šim cilvēkam tu esi svarīga kā draugs, pats pateiks. Dod laiku saņemties un to izdarīt ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dzha
2012-04-30 11:17 (saite)
Tev laikam taisniba... un tagad arī saprotu, CIK esmu bijusi nesvarīga :( traki.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]daciiit
2012-04-30 12:38 (saite)
Nenjem galvaa-kaadam tu esi svariiga un tas savukaart atsver visus shitaadus knaapshljus ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?