džamila ([info]dzha) rakstīja,
@ 2010-05-10 13:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par miiluliishiem :)
taaks, un tagad jaaizved putninjsh - nee, nu man ir pilna darba diena ;)

par putninju - nu kaa var buut taaads miiljuminjsh !?? aarpaac ! kaa mees vinju dabuusim atpakalj dabaa, nau nojautas... nu, pilniigs kleepja beerninjsh - seezh man uz pleca, uz galvas. vinjsh jau vispaar mums te ir lutekliitis, dara , ko vien veelas. ja veel vareetu saprast, kas tieshi vinjam ir vajadziigs. visi kaiminji, radi un draugi jau bijushi un sabriiniijushies... un pie tam katru dienu, kas jauns.


sodien teiksim vinjsh iekaapa traucinjaa, kur es vinjam mazgaaju sliekas un tad slapjsh diivaanaa :)... atkaape - njaa, te visi secina, ka man vajag otru beernu, jo sitas jau vairs neesot normaali - vaardu sakot, vispirms jau dzha ar baltaam rocinjaam un rozaa nadzinjiem chakli rok sliekas, tad katra slieka tiek mazgaata, jo nespeeju vinjam taadas netiiras iedot :) bet peecaak putninjsh vienalga eed smiltis, jo vinjam laikam vajag :))) veel sapirkaam taarpus makshkjernieku veikalaa. veel dzha atcereejaas, ka saldeetavaa tachu ir visaadas ogas - bruuklenes, piilaadzhi - visu ziemu jau neatcereejaas savai meitai kaadu kjiiseli izvaariit, bet te, redz - mazajam putninjam vajag vitamiinus. nevar tachu tikai no taarpiem dziivot. un vinjsh arii eed taas ogas ;) un tad veel mees triis pieaugushie raapojaam pa griidu un applaudejaam, kad mazuliitis pats nokjer taarpu ! :) bet sodien ir atkal izlaidies, grib , lai vinjam visu liek mutee, pats vairs nelasa... bet vakar iemaaciijaam, pats paceela pat lielas sliekas. aiii, nu vispaar juutos kaa maate varone.

ak jaa, veel vinjsh driikst kakaat visur kur veelas (un dzha skraida ar salveteem :) kaapt, kur vien veelas (tikai ne uz telefona, bet veelas :) lidot, kur veelas un vispaar dariit, ko veelas, mees gandriiz negatavojam eest, lai nebuutu karstas virsmas, kur putninjam uzskriet... sad tad mees vinju iznesam aaraa papagailja buuriitii un tad vinjsh satraucas, jo tur lidinaas citi, sunji rej un taa... un es seezhu blakus un satraucos, ka vinjsh satraucas :) un cik ilgi veel taa turpinaasies, nezinu :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]perfekta
2010-05-10 22:43 (saite)
mazgāt sliekas...!!! Tas man skan pēc briesmīgākās šausmenes sižeta. Tās... fui vispār rokās paņemt.. un vēl mazgāt!
A cītīgi mazgājot viņas nepārtrūkst vidū pušu? :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dzha
2010-05-11 00:06 (saite)
rrr... :) nepiesauc ! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]putnupr
2010-05-11 16:06 (saite)
ja jums ir maaja, tad jau var dziivot pie jums kaa maajdziivniek sarii turpmaak. lai tikai kaktji neuzgluun!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dzha
2010-05-11 19:43 (saite)
maaja ta ir, bet savvaljas dziivnieku nemaz nedriikstot kaa maajdziivnieku tureet :) man to pats PVD shefs pastaastiija.... kad paskatiija manu caaliiti. vot ! tagad jaadoma, kaa dabuut vinju atpakalj savvaljaa... :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]putnupr
2010-05-12 09:33 (saite)
nu jaaa
bet ja shams pieradis, tad tak nedziis laukaa.
un nav jau nekaads krokodils vai tiigjeris

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]begemots
2010-05-12 10:43 (saite)
> kaa mees vinju dabuusim atpakalj dabaa,

jūs viņu pieaugušu dabūjāt? ja mazuli -- tad nemaz neceri "ielikt atpakaļ dabā", neizdzīvos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dzha
2010-05-12 16:39 (saite)
beidz ! nebiedee. man te divi putnu draugi un viens ornitologs neko taadu neteica, kad to radiibinju njeemaam... :( bet nupat man saak izskatiities liidziigi.... ak vai !

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]begemots
2010-05-12 17:04 (saite)
hmm. a tu tā nopietni tam ornitologam uzprasi.

es neesmu speciālists, bet kur nu ir gadījies lasīt, tur raksta, ka pie cilvēkiem uzaudzēti putni nav spējīgi par sevi parūpēties mežā/laukā/citur dabā izlaisti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?