džamila ([info]dzha) rakstīja,
@ 2010-04-07 12:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
....
njaa, un lai piebeigtu so riita celienu pavisam, tikko sasistu celjgala nervu taa ka labu briidi leekaaju un kliedzu :) jaacer kaiminji (preteejaa maajaa) negrasaas saukt policiju :))) ja vispaar kliegt, tad tieshaam ljoti skalji :)

un viss tikai tapeec, ka steidzos pie telefona, no kura nez kapeec izlec pieziime "atceries - Roberts" ...nu blaavieninjsh - nav ne jausmas, kas ir roberts un kas man jaaatceras! tas nudien besii. nee, pavisam nopietni. ja buutu kau kas bijis ar jebkaadu robertu, es nudien atcereetos. a tagad? visu dienu mociishos, vot taa :( nez kur tai trubinjaa var noskaidrot, kad taa pieziime ir uzrakstiita? ...
nu, ja kaads gadiijumaa zina, kas ir roberts... un ja veel tam robertam sodien ir dzimshanas diena vai kas taads... baac!cik stulbi! :))


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]stihija
2010-04-07 12:32 (saite)
varbūt meitai kāds Roberts?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dzha
2010-04-07 12:45 (saite)
:) beidz! :) no sitaa man nudien ir bail :) vakar meitai bija ideja, ka vinja mani turpmaak sauks par maasu :))) vinjai esot kauns no sitik vaargas maates- vinja ir fiziski stipraaka, var mani sakaut, es sobriid esmu tievaaka - nu vispaar pilniigs arpraats! un veel pieljaut domu, ka vinjai ir roberts, nevis man... nu, shausmas :) nee, nee, veel vismaz 3 gadus -nee! visi roberti ir mani :) bet, ja nopietni, jaa - taa bija pirmaa doma :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]az
2010-04-07 13:55 (saite)
vai sasists ceļgala nervs ātri pāriet?

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?