džamila ([info]dzha) rakstīja,
@ 2005-11-10 22:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
...
kaadreiz ir taa - ir slikti, slikti, slikti, viss apkaart griezhas lielaa melnaa putraa. viskaukaadas nebuushanas, neveiksmes un jau liekas - nekad vairs nebuus labi. kaa jau vienmeer - ja reiz bruuk, tad visaas frontes. veel skrien, veel meegjini kaut ko saglaabt. kjer vienu, otru. nekas neizdodas. un tad... peekshnji visaa tajaa shurumbumaa notiek mazinjsh, klusinjsh klikshkjis... taa klusi. gandriiz nedzirdami. un peekshnji viss ir mainiijies. jau tajaa pashaa mirklii. nez no kurienes atpeld taads liels balts miers... un tu vienkashi zini - viss buus labi. kaut realitaatee veel nekas nav labi. patiesiibaa ir pat sliktaak nekaa ieprieksh. bet tu jau zini.... vienkaarshi zini.
es vienmer domaaju, kaads speeks tai mazajai, gandriiz nedzirdaamajai skanjai. "kliksh" taa, it kaa luuztu trausls zarinjsh. klusi bet tik noteikti un pabeigti - "kliksh". miilu sho skanju. ljoti.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sw
2005-11-10 23:23 (saite)
Zinu šo parādību. Un ar izmisumu gaidu savu "klikš". :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dzha
2005-11-10 23:29 (saite)
:) jaa, es vairaakkaart meegjinaaju ieverot kaut kaadas ziimes, kas vismaz kaut kaa liecinaatu par taa tuvosanos. nesanaak. tas vienmeer notiek tieshi tad, kad vismazaak gaidi. vinkaarsi kaut kaadaa nebuutiskaa briidii. pat ne pashaa melnaakajaa. driizaak kaut kur pa vidu... vai peec taa. diivaini. bet smuki. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?