jā un nē ([info]dzeltens) rakstīja,
@ 2023-10-20 20:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tikko beidzu strādāt, ieeju cibā un skatos, tikmēr esmu līdz ar citiem Izraēlas politikas pretiniekiem ieskaitīta Hamas atbalstītājos. Kā jūs, cienītie, vispār spējat veikt jelkādu intelektuālu darbu ierēdniecībā vai zinātnē, ar šādu intelektu, ko? Vispār izdarīt jelkādus secinājumus par jebko? Nesanāk ik pa laikam sapīties savā klibajā loģikā un paklupt arī darba situācijās?

Tā kā man tieši šobrīd ir mazliet laika, mēģināšu paskaidrot, kāpēc būt par cilvēktiesībām nav atbalstīt Hamas, kuriem, jā, droši vien uzspļaut uz cilvēktiesībām, bet tieši tāpēc es neesmu Hamas atbalsītājs, ka man gan nav uzspļaut. 

Tas, ka es uzskatu Izraēlas pašreizējo versiju par teroristisku valsti, nenozīmē, ka es apbalstu Hamas. Tas ir tikai jūsu slimajās rasistu galvās, kas visus palestīniešus ir gatavi pasludināt par teroristiem, ieskaitot pat bērnus, jo viņi taču ienīst ebrejus, lai tikai nebūtu jāsastopas ar šausminošo apziņu, ka paši atbalstāt teroristus.

Man ir sveškauns par jums. Gluži kā par Aptaurēto sarakstu, kurš pieprasīja skaidrojumu, kad pāris dienas pirms 7.oktobra ar Latvijas valdību tikās palestīniešu sieviešu kārtas amatpersona no Rietumkrasta. Un tiem, kas tankā (visiem) atgādinu, ka Hamas nav ietekmes Rietumkrastā.

Vienkārši paizglītojiet sevi! Iespējams, atklāsiet, ka karš Izraēlā nesākās 7.oktobrī ar Hamas uzbrukumu, ka cionistu settleru  militārie grupējumi izpildās stipri līdzīgi Hamas Rietumkrastā vismaz pēdējo desmitgadi, ar "pasaulē humānākās armijas" IDF atbalstu, jau apmēram kopš pie varas ir Netanjahu. Varat pie reizes pagūglēt, kā viņš vispār nokļuva pie varas, kas notika ar viņa priekšgājēju un viņa palestīniešu miera sarunu partneri (īsumā – Izraēlā pie varas šobrīd ir jau ilgstoši ir Stokholmas miera procesa pretinieki, kas izvērš sistemātisku aparteīdu pret palestīniešiem). Palestīniešu bērniem ir diezgan daudz iemeslu ienīst ebrejus. Tas viņus nepadara par Hamas.

Tā vietā lai miljono reizi skrollētu ziņas un atgremotu to, ko tajās stāsta – dieva vārds, man liekas, drīz vien Izraēla paziņos, ka tās slimnīcas vietā vispār bija pieczvaigžņu viesnīca ar kazino un šļuhām, un jūs māsiet ar galvu.

Es personīgi nedodu sprāgušu kaķi par visādiem raķešu video un pat ne par CNN (reuters, piemēram, raksta, ka logi izsisti, sienas sagāzušās, asiņu daudz, nevis par bedri stāvvietā), īpaši pēc stāsta par 40 bēbīšiem ar nogrieztām galvām (kurus Baidens no sākuma bija un pēc tam nebija redzējis savām acīm).

Sliktākais, ka individuālajam gadījumam vispār nav nekādas nozīmes. Lielais jautājums – kā civilizētā pasaule vispār varēja nonākt līdz situācijai, kad ir uzmesta bumba kristiešu slimnīcai un neviens īsti nezina, to izdarījuši "labie"
vai "'ļaunie", jo labie met bumbas pa civilajiem tikpat sirsnīgi kā ļaunie, tikai ar "civilizētās" sabiedrības pilnīgu atbalstu.

Es kādu laiku domāju, ka Hamas varbūt ir pārrēķinājušies, domājot, ka Izraēla to nedarīs, nešaus pa civilajiem, baidoties no starptautiskās sabiedrības nosodījuma. Tagad es vairs nezinu. Starptautiskā sabiedrība nenosoda, jo viņu un atsevišķu cibiņu ieskatā palestīnieši nemaz nav cilvēki. Ziniet ko – paskatieties spogulī, vai jūs paši joprojām esat cilvēki?







(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?