jā un nē ([info]dzeltens) rakstīja,
Jā, protams, ka liekas dīvaini. Tikai - viņi jau necīnās pret kapitālismu kā Money Rebellion. Es tieši tāpēc to grāmatu izlasīju, ka man šķiet ārkārtīgi interesants tas kontrasts starp to, kas tur patiesībā rakstīts un to, kā tas tiek atspoguļots, piemēram, Aivja Vasiļevska facebook kontā vai krieviski tulkotā foksnjūz . Varu padalīties ar pirātisku kopiju, bet šaubos, vai tu lasīsi, jo tā ir diezgan garlaicīga grāmata. https://straight2point.info/wp-content/uploads/2020/08/COVID-19_-The-Great-Reset-Klaus-Schwab.pdf

Es uzskatu, ka visi tie 60 pasaules bagātākie cilvēki nav nekāda homogēna masa, kas visi tagad sazvērējušies iznīcināt mazos un vidējos biznesus un pārņemt varu pasaulē. Jā,vienai daļai, pārsvarā visādiem interneta magnātiem Geitsiem, Bezosiem un Cukerbergiem, kuru bizītim pandēmija ir ļoti nākusi par labu, un to, cik ļoti, ir smuki manā vietā apkopojis augstākminētais Aivis Vasiļevskis https://www.facebook.com/photo?fbid=1166967310364610&set=a.299380620456621 . Citiem, visādiem viesnīcu un restorānu ķēžu, aviokompāniju īpašniekiem, naftas biznesiem utt., protams, pandēmija ir nākusi par sliktu. Tā, nu viņi tur cīnās, izmantojot visādus riebīgus paņēmienus, t.sk, visādus fake news utt. Es saprotu, ka tu netici, ka fake news ir fake, bet dažas taču tomēr acīmredzemi ir.
Piemēram, šis https://twitter.com/KarlisLangins/status/1327306222186401792/photo/1 Nu bet taču ir kāds noderīgais idiots, kurš ir sēdējis un zīmējis paintā to viltus analīzi.Es varu apliecināt, ka Covid analīze tiešām tā neizskatās. Es kopumā esmu pret cenzūru, bet vai no šitādiem nevajadzētu drusku pieskatīt, tiešām?
Man nav ticības visiem tiem pandēmijas cipariem, jā, tas viss ir uzpūsts, jo ir tik daudz naudas ieguldīts vakcīnās, ka neviens nevar atzīt, ka tā pandēmija tomēr izrādījās fake news.
Bet man vēl mazāk ir ticība visādiem tādiem Gobzemiem, Vasiļevskiem un Pļaviņiem, kas galīgi nav politiski neitrāli un kuru darbību pilnīgi noteikti kāds sponsorē. Pietiek atcerēties kaut vai kā Vasiļevskis nesen rakstīja vēstuli Putinam, lai viņš glābj no Dienvidāfrikas cietuma Inesi Misāni. Par bijušajām KPVLV žurkām labāk vispār neizteikšos. Tie pilnīgi noteikti nav nekādi baltie pravieši, kas tagad mūs visus apgaismos un izglābs no ļaunajām ķirzakām, sorry. Es domāju, tie ir tādi paši sponsorēti troļļi, par kādiem tu uzskati BLM ar mērķi veicināt nemierus. LV viņiem gan iet diezgan čābīgi, jūtami pietrūkst intelektuālās kapacitātes, lai kārtīgi trollētu.
Kopumā, jā, notiek kārtīgs informācijas karš. Karš vienmēr un visos laikos ir bijis par ietekmi, resursiem un naudu, tikai man nez kāpēc ir nelāgas aizdomas, ka tas karš ir to 60 bagātāko cilvēku starpā, un mēs tur neesam nekas.
Gandrīz vai vislabākais būtu to visu ignorēt. Izdzēsties no feisbukiem un tviteriem. Censties saglabāt mieru, cik nu tas iespējams.
Ak jā, un ja nu tu gadījumā strādā hospitality nozarē, tad drošības pēc censties pārkvalificēties, jo tām nu gan Švābs pareģo nāvi.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?