jā un nē ([info]dzeltens) rakstīja,
@ 2020-11-28 13:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Covid analīze
Tas sars-cov-2 vai kā viņu tur sauca, ko viņi meklē, man nav atrasts. Tā ka nevarēšu iepriecināt jz brookings ar false positive rezultātu.

Bet kopumā viņi tajā laboratorijā ir pārstrādājušies, vai arī viņiem tur vienkārši ir haoss arī bez visa covid. Analīžu izrakstā saskaitīju divas kļūdas. Tas, ka epasts uzrakstīts nepareizi jeb formātā Vārds.Uzbārds@gmail.com, tas būtu sīkums, nu pārklausījās, nesalīdzināja ar vārdu uzvārdu. It kā ir risks, ka rezultātu var saņemt kāds cits (manā gadījumā īsti nav, bet nu kādam, kam samainot to burtu iznāk eksistējoša email adrese), bet laikam jau klāt īsti nekam netiek bez mana īsziņas koda vai internetbankas datiem. Cerams.
Toties tas, ka mani uz to analīzi ir it kā nosūtījusi ārste, kuru nekad mūžā neesmu satikusi, kas dzīvo citā pilsētā un vispār ir speciālists, kuras jomai nav īsti sakara ar Covid simptomiem. Vienīgi uzvārds līdzīgs manas ārstes uzvārdam.
Izskatās, ka uz tām analīzēm patiesībā pa caurumu sistēmā var tikt bez kāda ārsta nosūtījuma. Ģimenes ārste gan man sauca kaut kādu nosūtījuma numuru, bet laboratorijā ne pa telefonu, ne klātienē man neviens to numuru neprasīja, attiecīgi, nav ne jausmas, kur tas parādās viņu sistēmā, gan jau nekur.
Ja es būtu pētnieciskais žurnālists, es tagad eksperimenta pēc pieteiktos uz covid analīzi, pa telefonu sakot, ka mani uz to sūta, piemēram, psihiatrs (jo man ļoti bail no covid), un visticamāk, uz analīzi tiktu, jo nav nekādas kontroles, vai minētais ārsts mani tiešām ir uz to analīzi nosūtījis. Var jau būt, ka kādā brīdī, kad izrādītos, ka psihiatrs mani mūžā nav redzējis, man liktu atmaksāt naudu.
Katrā ziņā, lai man neliktu nekādu naudu atmaksāt, kad izādīsies, ka ārste, kura laboratorijasprāt ir mani sūtījusi uz analīzēm, nezina par manu eksistenci, aizsūtīju epastu laboratorijai, lai samaina savā sistēmā man ģimenes ārsti, izsakot cerības, ka vismaz man atsūtītie analīžu rezultāti ir mani, nevis kāda cita.

Cerams, ka vismaz mēģenes viņi tur tāpat neputro.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?