dzdz ([info]dzdz) rakstīja,
@ 2016-08-23 17:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
LMA more like LMNo
oo, reklāma par jaunu realitātes šovu jaunajiem māksliniekiem.

reklāmas rullītī redzēju ļoti daudz zobus vadītājas mutē un dažus zināmus cilvēkus, kas piedalās šovā. sviests. kopš es mācos lma, varu droši apgalvot, lai arī liela daļa cilvēku tur ir forši, izglītoti un pilnīgi normāli, lielāko daļu, ko var redzēt ir dīvaini frīki, kas ir appīpējušies dienaszagļi bez jebkādas sajēgas vai vēstījuma sabiedrībai.

manā skatījumā māksliniekam, tai skaitā "jaunajiem māksliniekiem", jābūt sasodīti zinošiem ne tikai mākslas, kultūras vēsturē, bet arī ļoti labai (savādākai?) izpratnei par mūsdienu sociālajiem, politiskajiem procesiem. tie nevar būt balstīti ģimenes ieaudzinātajā skatījumā uz lietām. vai precīzāk, tiem, dievs dod, nevajadzētu būt tādiem. tur jābūt personai, kam ir sava doma, kuru neietekmē citu viedoklis.

ai nu bāc, mani tā kaitina sīkie dīkdieņi, kas apbliezušies dzīvo uz sabiedrības rēķina, mani kaitina jaunie vecāki, kuru atvases aug tieši tikpat dumji, cik viņu vecāki, kas ir homofobiski, reliģiozi un aprobežoti cilvēki, mani kaitina tie, kas cenšas izpatikt citiem, centīgie un pareizie.

reāli sajūta, ka negribu atgriezties tur


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Šovs
(Anonīms)
2016-08-23 20:32 (saite)
Tur jau bija atlase, tā ka izvēlējās droši vien tos, kuri vairāk taisa "šovu".

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?