Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2005-05-16 11:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

16. Austrija ** (kaut arii bez kaudziites vadoshajiem speeleetaajiem, t. sk. 2 vaartsargiem, tomeer palikt savaas maajaas pedeejaa vietaa nerullee)
15. Vaacija ** (meegjinaajums uzlekt augstaak par savu pakalju beidzaas ar pozitiivu liidzdaliibu lielaakaa rezultaata sasniegshanaa un izlidoshanu no A grupas, otrais tomeer ir svariigaaks)
14. Daanija ****1/2 (dabuuja speeleet izdziivoshanas grupaa, bet izdziivoja)
13. Sloveenija **1/2 (sk. Daanija)
12. Kazahija ***** (peec pirmaas kaartas jau nodroshinaaja palikshanu A grupaa)
11. Ukraina ***** (sk. Kazahija, + veel iekoda USA un gandriiz CAN)
10. Baltkrievija **** (komfortabla vietas saglabaashana, bet zaudeejums SUI cinjaa par vietu astotniekaa)
9. Latvija ****1/2 (paraadiija, ka par spiiti "peekshnji" uznaakoshajai vajadziibai peec paaudzhu mainjas A grupaa vietu jaasaglabaa arii turpmaak, pareizi noveerteejot speekus un nemeegjinot uzkaapt uz GER graabeklja - speele pret FIN, kad pirmos 2 periodus metaa tikai ripu aaraa no zonas un 3. meegjinaajums panjemt shamos uz noguruma patiikami paarsteidza)
8. Somija ***1/2 (paraadiija baalu sniegumu priekshsaciikstees, tomeer bija tuvu pusfinaalam)
7. Shveice **** (uzvareeja BLR, siiksti tureejaas pret SWE, nospeeleets adekvaati savaam liimenim)
6. ASV ***1/2 (bija tuvu pusfinaalam, paraadiija tipisko savu hokeju un prakses lietderiigumu)
5. Slovaakija ***1/2 (bija tuvu pusfinaalam, bet vecie paliek vesaaki, un jaunie paaraak nespiid, ja jaunie nesaaks spiideet peec paaris gadiem saaks atgaadinaat LAT 1997.-2002. periodaa)
4. Zviedrija **** (tuvu finaalam, bezceriigs zaudeejums mazajaa finaalaa, tomeer arii bez lielajaam zvaigzneem un par spiiti junioru/jaunieshu izlashu bezceriigumam joprojaam ir stabilitaates etalons)
3. Krievija **** (bez aizsardziibas un ar +/- vaartsargu arii ar taadu uzbrukumu nav viegli, netika izmantota, iespeejams, labaakaa iespeeja ieradiit paareejai pasaulei taas vietu - protams, ja lokauts turpinaasies, tad naakoshgad buus dublis divi)
2. Kanaada **** (bezceriigi iestiga CZE muklaajaa - praksei tomeer ir noziime, paaraak agri meta mieru speeleeshanai pusfinaalaa un nebija speeka ierastaa spiediena iistenoshanai finaalaa, rezultaataa zaudeejot lielaako dalju no saviem plusiem)
1. Chehija ***** (peec divaam pastaigaam pa nazha asmeni finaalaa pieraadiija, ka praksei ir noziime, un pelniiti)


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?