Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2017-04-18 17:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Futbola brauciens - 2

Tā kā pirmajā dienā izvadājot mani pa Lesteru mani navigators izmācīja, tad, lai pēkšņi pa visādām suņu takām nevadātu ~540km garajā pārbraucienā, tad uzliku sākumā gala mērķi, kurš noteikti izvedīs uz uz lielās šosejas un tikai vēlāk uzliku īsto, kurp tad mani aizveda pa smuko. Jautrība sākās pēc tam braucot uz futbolu - kaut kādu 25mi vietā parāda, ka galamērķis būs pēc nepilnām 50mi. Es vēl nedaudz uzticos, laika rezerve arī liela, jo garais pārbrauciens tikai pieveikts ar tikai vienu apstāšanos pabrokastot, un tad ļaujos, lai ved. Tad kad pēc tām divdesmit piecām jūdzēm ieraugu stadionu un braucu pa ielu, kuras vārdā mans galamērķa stadions nosaukts, situācija man sāk likties aizdomīga, tāpēc atrodu pirmo vietu, kur noparkoties un, jā, esmu atbraucis un viss skaisti. Paliek atklāts jautājums kurp būtu aizvests, ja es būtu līdz galam ļāvies.

Dandī izceļas ar to, ka abu klubu stadioni atrodas praktiski blakus ("Dens Park" attēlā pa labi, "Tannadice Park" taisni priekšā, mazākais attālums starp tribīnēm ir zem simts metriem)



"Dundee" savulaik uzvarējis arī Skotijas čempionātā un pēc tam Čempionu kausā mājās uzvarēts "Anderlecht", spēlējot ar bumbu, kas stipri atgādina man bērnībā izmantoto.



Uz vienas no tribīnēm ir redzams kāds atpazīstams uzvārds -


slavenākais šī uzvārda pārstāvis Bils ir Dandī Boba jaunākais brālis.

Dandī pret Hamiltonu abām komandā ir ļoti svarīga spēle, jo abas atrodas bīstami tuvu, ja ne izkrišanai, tad pārspēlēm, kas nozīmē, ka abas komandas cenšas - viesi labāk kontrolē bumbu, bet vispār bez momentiem, savukārt mājiniekiem sanāk bīstami pretuzbrukumi, bet drusku pietrūkst. Spēle kopumā izskatās mājiniekiem cerīga, bet tad dumjš pārkāpums soda laukumā, 11m s.s. un 0:1. 2.puslaikā nekas būtiski nemainās - mājinieki nedaudz labāk kontrolē bumbu, cenšas, bet nesanāk. Bija pāris epizodes, kad tiesnesis varēja atdot atpakaļ pendeli, bet arī tur nekas atkrita. Nu un viss beidzās, kad mājinieki pie stūra pazaudēja aizsardzībā pretinieka spēlētāju un viņš no vārtsarga laukuma ar galvu sita nekļūdīgi un mājinieki tribīnes strauji iztukšojas, būjināšana un tā. Šī spēle labi parādīja, ka, ja pārdod labākos spēlētājus, bet par aizstāšanu neparūpējas, tad rezultāti mainās uz slikto pusi.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?