Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2016-11-10 20:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ziemas riepas ir pārvērtētas*** OK, vismaz pēc manas pēdējās nedēļas pieredzes. Pavisam labi būtu bijis, ja visādi zaķi nevazātos pāri ceļam šurpu turpu. Tāpat īpašais pārsteigums pēdējos 500m pirms riepu maiņas - maza sniegota lauku ceļa malā stāv stirna, pagaida līdz es pietuvojos un tad skrien pāri ceļam. Beidzās gan viss labi - mans mazais ātrums un stirnas ņiprums ļāva visiem palikt veseliem :-)

*** - joks


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]le_minga
2016-11-10 21:09 (saite)
vot par Zaķiem konkrēti piekrītu - pat ja tiem nav divi milzu priekšzobu un ausis līz pakaļai :D
-
p.s. šorīt uz darbu braucot - aij kā es lamāju vienu beibi, notaurēju aš (un es parasti esmu žigls pofigists pie stūres, kas iespējamu panīkšanu kādā korķī vai tml. uztver diezgan lielā mierā... acīmredzot saskaroties ar stulbumu un kretīnismu tomēr reaģēju :/ ) - truba rokā, cigarete zobos (nē - ne smalki pirkstos, kā man reizēm, kad eleganti pa logu pelnus nobirdina - nē - Zobos! Stāvus aš! Un truba rokā pie auss!) Bābai Absolūts pofigs (vairākkārtēji - gan kad jāpalaiž bija, kad pati "eleganti" prosta brauca kur acis ņuhs rāda) uz rāvējslēdža principu, bik vēlāk Pofigs uz Sabtransportu, kurš bremzēja aurojot tā, ka man šķita, ka pasažieri jamajā sabira kā domino kauliņi, beigās Pofigs, ka joslas maina: ne pagriezienu rādot, ne vismaz lēnām cenšoties to darīt - pa taisno ibitīt - jasā!! Dura PriDura! (jāatzīst - bez manis tajā puskilometrā, ko Dura izpildījās, taurēja vēl vismaz trīs transportlīdzekļi... a Durai Pie Kājas! - domāju viņa tā ar nesaprata, ja vispār pamanīja :( )
-
un zin - katru, vismaz trešo dienu, uz darbu vizinoties gadās pa vismaz vienai tādai - pat tagad, kad laukā sniegi, ledi un citi zvēri... :/

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]le_minga
2016-11-10 22:07 (saite)
ak jā - un ja par riepām - tad ne tikai tās ir pārvērtētas :)
attiecīgā vietā uz attiecīga ceļsegumā protams jebkura riepa piruetes dejo - bet ne tik riepas, arī mans subcis uz plika ledus izpildās kā gulbis senvisiemzināmābaletā :) ar visu savu subča aprīkojumu :)
Ledus ir ledus - uz tā par ar slidām var aiziet šķērsām :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?