Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2016-05-04 20:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Divas kārtas vēl līdz beigām,
bet var jau teikt, ka turnīrs Veiksmīgs (no vārda "veiksme").

Šodienas pirmajā partijā bija pretī Klients (apmēram mana līmeņa šahists, vēl nestabilāks, bet ar augstākiem sasniegumu pīķiem un varētu padomāt, ka savstarpējās partijās būtu jābūt apmēram fifty-fifty, nu labi - tur nelieli plusi kādam, bet ne jau tā, ka viens ir uzvarējis visas) un partijas gaita bija tipiska, atklātnē brīžiem pārsvars vienam, brīžiem otram, tālāk man visu laiku vairāk vai mazāk, bet labāk (lai arī pašam tā nemaz neizskatījās), pēc it kā loģiska gājiena paliek sliktāk un, ja pretinieks ieraudzītu dūrienu ar bandinieku, tad būtu pavisam skumji, viņam iestājas laika trūkums, tad jau man atkal drusku labāk, beigās es pārsvaru izlaižu, bet tad viņš izjūk pāris gājienos.

Otrajā partijā nevarēju atcerēties pirms turnīra skatītos variantus un, lai arī dabūju labāku pozīciju, bet ar tādu struktūru, kas man nepatika. Neliels pārsvars gan palika, bet tad pretinieks sāka spēlēt pavisam vāji, es ne tik vāji, nu un beigās vairāk kā pusstundu skaitīju vienkāršu taktiku, bet izskaitīju, spēcīgāko atbildi pretinieks neatrada un drīz vien padevās, jo uz galda bija nenovēršams mats pāris gājienos.

Nu jā, abas pēdējās zaudēt galīgi negribas, bet nu neatkarīgi no tā kā tās iegrozīsies, sportiskā ziņā būs bijis labs turnīrs. Tāpat arī saturiski tomēr būs vismaz pāris lietas, par kurām uzsist sev uz pleca.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?