Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2016-02-02 00:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kultūras piezīmes
Izmantojot brīvo laiku un to, ka "Netflix" pirmo mēnesi bez maksas, nedaudz padzēsu baltos plankumus. Sāku gan ar pašausmināšanos par mazo izvēli, bet kaut kas tomēr arī priekš manis atradās.

Pēdējo četru dienu bilance:
1. "Elementary" pāris pirmās sērijas, kuras biju palaidis garām (tieši sākums man arī labāk patīk, jo ŠH jābūt ģeniālam un nepareizam, nevis īsā laikā jāpaliek par politkorektu paipuisīti).
2. "Blacklist" pirmo sezonu - uz beigām gan palika pārāk vienveidīgi un paredzami (resp., personāži pārāk dumji***), bet kopumā ēst var.
3. "Broadchurch" abas sezonas - kaut kur kaut kādus fragmentus biju redzējis (iespējams esot UK), bija ok, galvenais jau vide un, lai nav galīgi idioti.
4. "Hinterland" pirmo sezonu - arī kaut kur kaut kādus fragmentus biju redzējis (iespējams esot UK), papildus interesi iedeva tas, ka es esmu bijis Aberystwyth, nu un Velsa, kalni, pļavas, aitas un pārējais.
5. "Keith Richards: Under the Influence" - ļoti mīlīga, jā.
6. Nepavilka - "Sense8" pamēģināju, bet likās pilnīga huiņa un "The IT Crowd" likās kā adresēts tīņiem, bet tiem, kuri piedzīvojuši 90o pirmo pusi.

*** - dumji tādā nozimē, ka skatītājam, kuram ir mazāk informācijas, acīmredzamas lietas ir pārsteigums varoņiem tur iekšā


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?