Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2016-01-19 03:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Stulbs un vēl stulbāks
jeb dažas pārdomas pēc Knicks-76ers spēles (119:113 2OT) noskatīšanās:

1. Fišers (Knicks treneris) - komandai pārliecinoši uzvarot uzlaiž un ilgi notur laukumā soliņa tālo galu kā rezultātā vieglas uzvaras vietā trilleris,
2. Noels - 76ers kādas 5 sekundes pirms pamatlaika beigām vadībā ar +3, Entonijs saņem bumbu 8m no groza, 76ers treneris bļauj, lai sit sodu, Noels atkāpjas, Entonijs iemet trīnīti,
3. Fišers (Knicks treneris) - Knicks uzbrukums 4.ceturtdaļā, kad bumbas kustība apstājas vispār, vienas vienīgas izolācijas un izmisīgi metieni.

Īpašais veltījums 76ers - komanda pārliecinoši pēdējie līgā (lai gan pēdējās 11 spēlēs bija 4-7), resp., tankings turpinās, lai arī ar cīņas pazīmēm, komandas šobrīd lielākā (veselā) cerība (Okafors) neapturams uzbrukumā un arī ok aizsardzībā (par ko bija lielākās šaubas) 4.ceturtdaļā un abos pagarinājumos laukumā netiek laists, kamōn.

Par Porziņģi - kopumā laba spēle, metienus neforsēja, pretinieki gan pāri viņam šo to iemeta, bet tomēr arī trīs bloki un vēl vairāki būtiski apgrūtināti metieni. Jā, pēdējā ceturtdaļā trīs uzbrukumos pēc kārtas 76ers PG apspēlēja caurgājienā Kalderonu un pēc tam, kad Porziņģis devās palīgā, PG atmeta brīvajam Noelam, bet tas jau vairāk akmens komandas aizsardzības dārziņā, spēle gan viņam beidzās pāragri pēc neveiksmīgas cīņas par atlēkušo bumbu pie pretinieku groza, bet vismaz vinš pats ir cerīgs par savu piedalīšanos nākošajā spēlē (trešdien pret Jazz).


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?