Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2011-12-20 22:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vēl par Norwich City
Es viņus pamanīju 1993.gada rudenī. Ogres TV mēdza rādīt visu ko pēc skatītāju pieprasījumiem, bet defoltā gāja RTL un viņi reizēm rādīja arī futbolu un tajā vakarā nejauši uzslēdzot man paveicās trāpīt uz UEFA kausu un spēli Minhenē Bayern - Norwich City. Jaunieši varbūt neatceras, bet kādreiz Čempionu Līgā (un vēl senāk kausā) piedalījās patiešām tikai čempioni un līdz ar to tādi klubi kā Bayern regulāri bija sastopami UEFA kausā. Vēl pārsteidzošāks gan varētu būt tas, ka iepriekšējā sezonā, kas bija EPL pirmā sezona, Norwich City pārsvarā atradās tabulas pašā, pašā augšā tikai beigās palaižot priekšā ManUnited un Aston Villa. Jāsaka, ka no šīs, gan arī atbildes spēles, kuru arī redzēju ar laipnu Ogres TV un RTL palīdzību, es neko daudz neatceros - Goss golu http://www.youtube.com/watch?v=U5yKBT7e6vI un Bayern spiedienu, bet Norwich City izturēja viesos, uzvarot 2:1 un pēc tam mājās noturot neižšķirtu 1:1. Jā, protams, aizmirst nevar arī kreklu -



Tā, lai arī atceros ļoti maz, tomēr viss kopumā un noķertās sajūtas un fani atbildes spēlē palika kā vēl viens ķieģelītis manā attieksmē pret futbolu no Salas.

Jā, kamēr šo rakstīju, Wolves, protams, iesita - ir lietas, kuras nemainās un būtu interesanti, ja Norwich izdotos neizkrist nevienā spēlē nenosargājot savus vārtus neskartus.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?