Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2011-11-03 00:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Guns N'Roses - November Rain


***
Ar autiņiem man attiecības tādas nedaudz atsvešinātas - es viņus sevišķi neaiztieku, bet, kā par brīnumu, šamie arī mani liek mierā un dikti cenšas netraucēt. Tādā ziņā man patiešām ir paveicies (ptu, ptu, ptu).

***
Spēru soli atpakaļ. Cerams, ka ieskrējienam.

***
Kamēr autiņš bija servisā priecājos Molā par cenu zīmi tulkošanas ierīcei "Tūlkojuma rīks". Atzinu par labu esam karstu bezalkoholisku mohito un "Rīgas Laika" novembra numuru, lai arī iepriekšējais ar Tjūringa testa materiālu noteikti labāk paliks atmiņā (interesanti kas/kāds patiešām ir LIAAs Andris Ozols, vai tā ir tikai tukša daiļdiršana, ko mēs visi mākam vai tomēr kaut kas vairāk). Mēģināju arī saglabāt ticību labajam un atstāju oficiantei, kura mēģināja mani apskaitīt, neiedodot viena ēdiena speciālo cenu, tomēr dzeramnaudu, lai arī tas process pēc kļūdas (?) konstatēšanas bija aizdomīgs un nedaudz lika domāt par sērijas "piecas tantiņas un, redz, jau rublis" iespējamību.

Atpakaļceļā mani toties priecēja padsmitgadīgs skeitbordists, kuram t-kreklā nepavisam nelikās pārāk auksti.

***
Bija arī aizgājis uz iknedēļas improvizācijas teātra pasākumu "Hamletā" http://www.hamlets.lv/afisa. Lieliska iespēja sajusties vecam, jo no publikas 50+ cilvēkiem es vecuma ziņā stabili biju Top5 un lielākā daļa izskatījās pat zem divdesmit pieci. Varbūt mani izlutinājuši ir korporatīvie pasākumi ar tur pieredzēto, bet pārsvarā pasākums tomēr vairāk atgādināja "Comedy club" tikai ar improvizāciju un dominējošo tēmu "Sekss" un pēc kārtējās reizes gribējās teikt, nu cik var. Pāris reizes vadītājs (Zagorskis) arī savlaicīgi, pēc labas noapaļošanās un punkta uz "i", neiedeva sižeta beigu signālu un tas pamazām sāka tiekties pretī bezgalībai.

Varbūt kādreiz var aiziet kontrolei vai patiešām tā ir šī pasākuma jaunā seja (man gribētos domāt, ka pirms desmit gadiem bija savādāk, vismaz spriežot pēc cilvēkiem, kas tad uz to gāja, es gan kaut kā netrāpījos) vai arī piedzerties un aiziet piedalīties, ne skatīties un, protams, izgāzties.

***
Un es, iespējams, esmu pasaulē sliktākais nolaupītājs, jo pirms nolaupīšanas es vienmēr to saskaņoju ar nolaupāmo :-)



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?