Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2010-08-08 23:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Laba Daba futbols

10 komandas, 2x5 minūtes, 3 grupās, 1.&2.v. no lielās grupas un 1.v. no mazajām grupām pusfinālā (1.v. no lielās grupas pret sliktāko no 1.v. mazajās), mazo grupu 2.v. savā starpā par 5.v., lielās grupas 3.v. ar labāko no mazo grupu 3.v. par 7.v., lielās grupas 4.v. ar sliktāko no mazo grupu 3.v. par 9.v.

jāsaka, ka šādu sistēmu pie 10 komandām uzzīmēju es un arī pieskatīju, lai tiek ievērota, netiek nepareizi rezultāti sarakstīti (kā tur sākumā sanāca utt.).

1. grupā "Tornis 1991" uzvarēja visās 3 spēlēs neko neielaižot, spēlē par otro vietu grupā "Maza kaza Valērija" uzvarēja ar 3:0 "V.a.l.i.d.o.l.s", bet "Mazie smirdīgie lopiņi" (viņiem, uz pilngadības robežas esošu jauniešu bariņam, telšu pilsētiņā bija sava komūna, virs kuras bija karogs ar šādu pašu nosaukumu) visiem zaudēja.
2. grupā "Bez nosaukuma" uzvarēja abās spēlēs, "Labs futbols" pret "Haoss [kaut kāda abreviatūra]" nospēlēja 0:0, bet bija ielaiduši mazāk zaudētajā spēlē.
3. grupā "Apsardze" nospēlēja 1:1 ar "Seksa pistoles" (latviskojums uzrakstam uz viena dalībnieka T-krekla) un sasita vairāk bezatbildes vārtus "Meitenēm" (komanda ar pagaru nosaukumu tipa "Smukās beibes un pāris purniņi", bet tā kā tur patiešām spēlēja divas jaunietes, tad atceros vien to saīsinājumu).

Pēc grupu turnīra es vairāk mēģināju izdzīvot dušās un ēnā un līdz ar to ir pāris baltie plankumi, t.sk. nav pārliecības par uzvarētāju (jāpiezīmē, ka ja uzvarētāji bija "Bez nosaukuma", tad mans iepriekšējais apgalvojums, ka bijām vienīgie, kas nevienā spēlē nezaudēja ir bijis aplams).

Pirmais pusfināls beidzās hvz kā.
Otrajā pusfinālā "Tornis 1991" ar 1:0 uzvarēja "Apsardzi", tika gan pavazāti ar seju pa zālāju un iesita ar sitiens-stabs-bumba lido laukumā-vārtsargs-bumba ielido vārtos, bet nu uzvarētājus netiesā.
Par 9. vietu "Meitenes" nedaudz negaidīti ar 1:0 uzvarēja "Mazos smirdīgos lopiņus".
Par 7. vietu "V.a.l.i.d.o.l.s" pret "Haoss [hvz]" nospēlēja hvz kā.
Par 5. vietu "Seksa pistoles" pret "Labs futbols" pēc pamatlaika 0:0 nekļūdīgi sita 7-metrīgos soda sitienus - 3:2
Par 3. vietu "Apsardzei" pēc neizšķirta pamatlaikā ar trīs sitienu sēriju nepietika (1:1), bet ceturto iesita, atšķirībā no pirmā pusfināla zaudētājiem.
Par 1. vietu hvz kas pietiekoši pārliecinoši ar 2:0 uzvarēja "Tornis 1991", kurš piedzīvoja sāpīgu dzīvā spēka zaudējumu 1.puslaika pēdējā epizodē. Viens no goliem bija tiešām labs - piespēle pa gaisu no labās malas, uzskrējošais spēlētājs no gaisa vārtsargam pretkustībā gar pašu stabu.

Manas sekmes bija dažādas - 1.spēlē pret "Apsardzi" īsi pirms beigām izlīdzināju (no pāris metriem ar purngalu sitiens pa augšu-vārtsargs-stabs-vārtos), panākot neizšķirtu, bet atlikušjā laikā stulbi uzsitu virsū vārtsargam soda sitienu (būtu iesitis tiktu spēlēt pusfinālā), pret "Meitenēm" 1.puslaikā sanāca trīs labas piespēles uz golu (piedevām divas tālas un apzinātas, nevis kā trešā - neizdevies sitiens pēc izrāviena), iesita gan tikai vienā gadījumā, 2.puslaikā neiesitu no pāris metriem, uzsitot virsūt vārtsargam, spēlē par 5.v. stāvēju vārtos un garlaikojos līdz īsi pirms 2.puslaika beigām sekoja tālā piespēle, nokavēju ar iziešanu no vārtiem, bet pēc pāris rikošetiem starp mani un uzbrucēju bumba aizripoja nedaudz garām (nu jau tukšajiem) vārtiem, toties 7-metrīgo soda sitienu sērijā, lai arī pirmo un trešo sitienu ielaidu (abas reizes uzsita spēcīga - pirmajā pa zemi starp kājām, otrajā zem pārlikņa), toties otro atsitu (lai arī priekš vārtsarga labā augstumā - 0.5-1m, un nezin vai bija īsti pašā malā, bet nu atsitu), kā arī pirmajā sitienu sērijā pēc tam, kad pretinieku pirmais sitējs izsita man cauri, izlīdzināju - spēcīgi labajā apakšējā stūrī, un vairāk atpalicējos mums nenācās būt.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?