Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2010-01-10 16:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nedēļas nogale
sestdien LEL 2. erudīcijas čempionāta fināls

ja neskaita vēsās telpas, tad pasākums bija labs. man pašam par sevi galīgi nebija ilūziju un vairāk devos ar domu izbaudīt atmosfēru (un kompāniju), lai nu astodaļfinālā nepalieku sausā, bet viss izvērtās stipri labāk, astodaļfinālā izcīnot pārliecinošu uzvaru 4:1 un pēdējos divu jautājumus nemaz vairs nevajadzēja izspēlēt, piedevām pretinieks (Volcītis) nebija nekāds vājais - galu galā Lieliskā piecinieka finālā kurš katrs neiekļūst (es tur tālāk par ceturtdaļfinālu vispār nekad neesmu ticis), tā nu es ātri sāku justies apmierināts kā tikko nomazgāts zilonis.

ceturtdaļfinālā gan bezcerīgi zaudēju Turovskim 2:6 (jau pirms pēdējiem trīs jautājumiem). drusku paveicoties varēja intriga saglabāties, jo pamanījos neatbildēt pirmo bīskapu (Meinards), tāpat uz mēles bija, bet ārā nenāca Dombrovskis, tas kurš mecenāts, kā arī pilnīgi bezcerīgā tēmā "Māksla" bija glezna ar dāmu ar diviem bērniem, izskatījās pēc flāmiem, pirmā ideja Rubenss, pēc tam paskatījos ciešāk un nospriedu, ka priekš Rubensa par tievu un atbildēju Rembrants, ņjā (izrādās, ka Rubenss par naudu gleznoja pietiekoši apaļīgās, bet tā priekš sevis, zīmējot ģimeni mācēja arī stirpri slaidākas).

iepriecināja tas, ka savās tēmās (Sports un Matemātika) visus četrus atbildēju pareizi, kā arī tas, ka varbūt īstenībā biju otrs stiprākais, jo zaudēju jau tikai čempionam :-)

svētdien pastaiga svaigā gaisā, ~1h brišana pa sniegiem un staigāšana pa upi (aizsalušu, bet zem sniega kārtas kaut kāds slapjums), izmetu pāris kilometru loku augšā gar upi pa vienu krastu un pēc tam pa otru pusi atpakaļ. pāris vietās redzēju stirnu gultas vietas, pēdējošas mūsu krastā arī diezgan, otrā krastā gan tikai pāris suņu pēdu virtenes pāri laukiem, ziema :-)

vienīgā nedēļas nogales nepilnība ir drusku futbola trūkums organisma saistībā ar sniegu un salu britu salās, bet pa druskai (divas spēles vakar, divas spēles šodien) jau tiek tāpat.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?