Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2009-10-23 20:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:football

Football tourney - Leeds United – Norvich City

Leeds United – Norvich City, 19.10.2009. 19:45, Elland Road
Leeds are lucky, lucky bastards. Sākumā sāk mājinieki aktīvāk, bet pietiekoši ātri visi paņem spēli savās rokās, pārliecinoši paņem. Tiesa, seko mājinieku pretuzbrukums, stūris no labās un man deja vu/intuīcija/figviņzinkas, bet nu pilnīga pārliecība, ka būs gols, un lēcu gaisā, kad bumba bija gaisā un pirms Bradley Johnson vēl bija uzsitis. Bet gols mainīja tikai rezultātu, spēli tāpat turpināja kontrolēt Canaries un tikai loģisks bija atbildes gols, pēc centrējuma Holt no pāris metriem trieca bumbu vārtos. Otrajā puslaikā nekas nemainījās, viesi kontrolē, paliek bīstamāki, bet pāris reizes Leeds aizsardzība pēdējā brīdī nobloķē sitienus un teikt, ka būtu kaut kas 100% palaists garām nevar.
Pēdējās piecpadsmit minūtēs gan viss mainās – mājinieki izrādās stirpi svaigāki un sāk apskriet, iespējams arī tāpēc, ka viesu treneris Paul Lambert (ex–Borussia Dortmund, Celtic) neveica maiņas. Rezultātā pēdējās piecās minūtēs Leeds varēja iesist pēc tam, kad viesu aizsargs piespēlēja Beckford uz izgājienu viens pret viens, bet labi nospēlē vārtsargs, pēc brīža vēl labāka iespēja, bet Beckford no pāris metriem stiepjoties, bet neviena netraucēts netrāpa tukšos vārtos, līdz beidzot kompensācijas laikā viesu vārtsargs Foster, kuram jau līdz tam bija stipri dažādas sekmes bumbas izsišanā, izdara to ļoti neveiksmīgi, tieši virsū Beckford, viņš aizskrien viens pret viens un iesit. Pārējā laikā nekas kaut cik tuvs vārtu gūšanai nenotika un tā arī palika lucky, lucky, lucky Leeds.
Suports Līdsā gan draņķīgs, labi bija tikai tās pāris minūtes pēc otrā gola, un skaita ziņā arī tikai nepilni divdesmit tūkstoši, kaut arī prognozēts tika, ka būs pie trīsdesmit (ok, gan jau TV translācija patraucēja, bet nu prognoze jau tika izteikta zinot par translāciju).
Tāpat skaidrs ienaidnieks Nr.1 – tā spēles programmā manchester united, kur pieminēts, tur tikai ar mazo burtu, kā arī raksts par skandālu, kad viens redzams objekts pilsētā nokrāsots sarkanā krāsā :–)

Spēles apraksts un statistika no BBC – http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/eng_div_2/8306388.stm



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?