Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2009-10-23 20:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Football tourney - Stoke City – West Ham United

Stoke City – West Ham United, 17.10.2009. 15:00, Britannia Stadium
Mājinieki vidusdaļā, viesi otrie no beigām, bet blīvums tāds, ka pēc vienas uzvaras/zaudējuma viss var stipri mainīties. Pirmajā puslaikā viesi stipri labāki. Momentu gan praktiski nav, bet mājinieku centra pussargi Diao & Whitehead sēž pārāk dziļi, rezultātā viesu pussargiem pilnīgi brīvas rokas, piedevām vēl Stoke aizsardzība izskatījās stipri caurumaina, bet kaut kā tomēr turējās.
Bet tā spēles gaita bija gandrīz identiska ar pagājušā gada manis apmeklēto Stoke – Spurs, sākumā mājinieki (Beattie) iesit 11m soda sitienu (tiesa, šoreiz iztika bez noraidījuma), pēc tam vēl pirmajā puslaikā viesi izlīdzina – šoreiz pēc stūra kļūdās Sorensen un Upson brīvs sit ar galvu tukšos vārtos un beidzot otrajā puslaikā Stoke no pāris metriem iebaksta, Beattie pēc Fuller izrāviena pa labo malu un Green atsistās bumbas vārtos dabūja gandrīz ne tikai bumbu, bet arī aizsargu. Kopumā otrajā puslaikā Stoke bija stipri labāki kā pirmajā puslaikā, Fuller pa labo malu un Etherington pa kreiso regulāri apspēlēja aizsargus, tāpat centrā vairs tik ļoti neļāva izvērsties viesiem, bija gan uz spēles beigām pie Stoke vārtiem bīstams soda sitiens no metriem astoņpadsmit, bet sienā. Tāpat, ja tiesnesi (M.Atkinson) nebūtu tāds flegma, tad iespējams Hines dabūtu sarkano par lēcienu kājās Lawrence, tāpat Kovac noteikti būtu nopelnījis vismaz dzelteno par nemitīgajām apelācijām ar tam sekojošo tiesneša ignorēšanu, kad tas viņu pie sevis sauca (pieļauju, ka Spānijā šādi izpildoties Kovac būtu nopelnījis pāris sarkanās). Tāpat, ja būtu pamanīts, tad Huth noteikti būtu dabūjis sarkano par pļauku Upson.

Kopumā draivs pirms gada bija lielāks, bet galvenais jau tomēr rezultāts (un makaroņņiku – Zola&Diamanti, iesūkāšana arī nevar nepriecēt). Tāpat, lai arī visdrīzāk līdzīgi kā Spurs pirms gada arī Hammers izķepurosies, bet paliekot neskaidrībai ar pārņemšanu visādi var gadīties.

Spēles apraksts un statistika no BBC – http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/eng_prem/8305444.stm


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?