Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2009-10-23 20:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Football tourney - ceļošana

Cheltenham, 16.10.2009.
Drusku ar kalendāru nepaveicās, jo tieši šajā nedēļas nogalē bija zirgu skriešanās sacīkstes, līdz ar to viss aizņemts un dārgāks, uz ielas gan nepaliku, bet nu drusku padārgi, bet smukā zaļā vietā, ar daudz iespējām noparkoties apmēram 20 minūšu gājiena attālumā no stadiona – resp., tieši tas, ko ārsts parakstījis.
Līdz ar to pavazājos vairāk pa maliņu, centrā tikai drusku galvu pabāžot, bet nu kopumā pagaidām viskrutāko iespaidu atstāja, pat kebanīcas apbrīnojami solīdas.

Stoke-on-Trent, 17.10.2009.
2008. gadā pirmās futbola turnejas laikā esot Stoukā drusku pavazājoties tieši noskatījos uz vienu iestādījumu, ka tā būtu laba vieta, kur apmesties, minūtes 10-15 līdz stadionam, liels pārkings nu un šoreiz tieši tur arī trāpīju. Normāla cena, normāls motelis, tagad skaidrs, kur arī turpmāk apmetīšos dodoties uz Britania Stadium, lucky, lucky, lucky me.
Wigan, Chorley 18.10.2009.
Tā kā saprātīgā attālumā no stadiona neko atrast nevarēju, tad izmantojot to, ka tomēr nebija vakara spēle nakšņoju jūdzes 10 tālāk mazā pilsētelē. Elegants B&B ar atbilstošu nosaukumu un saturu – Inglewood Boutique B&B, patika, tiesa maz ticams, ka turpmāk noderēs.

Leeds, 19.10.2009.
Premiere Inn Leeds DR, padārgi, bet nu pietiekoši tuvu stadionam un pārkings, neko darīt – māksla prasa upurus. Interesanti drusku pavazājoties bija uziet rajonu, kur bija trūcis fantāzijas ielu nosaukumiem – nelielas paralēlās ieliņas Recreation street, Recreation terrace, Recreation view un vēl tur bija viens līdzīgs komplekts.

Nottingham, 20.10.2009.
Neapmetos pierastajā viesnīcā, bet gan B&B drusku tuvāk stadionam un drusku lētākā, protams, arī drusku prastākā, bet pēc vienas nakšņošanas Londonā galīgā gadjušņikā mani grūti nobaidīt.

Auto, Kia Rio 1.6 benzīns, tipa korejiešu žigulis, dzelzs bundža, bet brauc un man jau neko vairāk nevajag. Kopā 528 jūdzes (850 km), 60,6 litri degvielas, 67,6 GBP, patēriņš 7,14 l/100km, kopējās izmaksas ~250 GBP, te nu drusku uzmetos, nepamanot pie rezervēšanas sīkos burtus par to, ka tiek rezervēta ar pašriska summa (līdz šim neviens cits tā nebija darījis) un uz kredītkartes nebiju pietiekoši naudas uzlicis, līdz ar to sanāca sadārdzinājums 65GBP, tiesa, toties nevajadzēja uztraukties par ieplaisājušo priekšējo stiklu, kur būtu čakarēšanās par to vai uzsists bija iepriekš un plaisa parādījās man braucot vai arī uzsists tika man braucot, bet tā no manas puses „I have zero self-risk, so I don’t care” un pofig :-)
Kopējās izmaksas drusku virs 800GBP, hoteļi 220GBP, futbols 145GBP (biļetes+programmas), toties ēšanā es iekļāvos pārsteidzošās 55GBP (tiesa, brokastis hoteļa cenā nebija tikai Līdsā). Dārgi, lēti, hvz, jo dzīvē mēdz būt gluži kā Mastercards reklāmā - tas maksā tik, tas maksā tik, bet iespaidi nenovērtējami :-)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?