Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2008-03-25 19:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Dzīvošana/ēšana
Viesnīcas meklēju un rezervēju www.booking.com un man bija divi pamata uzstādījumi - parkošanās vietas un brokastis, tāpat skatījos uz cenu un citu vērtējumiem. Ēšanu skatījos kā sanāks, bet neko daudz tērēties nebiju ieplānojis.

Pirmajā dienā pa ceļam uz Stockport apstājos parking vietā motorway malā, desiņas ar kartupeļu biezeni un salātiem, muffin un dzēriens 10GBP, bet nu brokastis bija 8os, bet te jau bija 16 pēc Latvijas laika un kaut ko kuņģītī vajadzēja ielikt.

Stockport, Davenport Park Hotel (http://www.booking.com/hotel/gb/davenportparkhotel.html?sid=12d6489b2182bd72425514d26c1316ed), single without en-suite (resp., numuriņā tikai izlietne, vanna/duša, tualete kopējā), 29GBP, labi kurināts (dabūju turēt logu vaļā, lai pārāk karsti nebūtu), viss normāli tīrs un ērts, brokastīs zviedru galda tipa full english breakfest, līdz ar to varēja pieēsties uz gandrīz visu dienu.

Stoke-on-Trent/Cheadle, The Manor (http://www.booking.com/hotel/gb/the-manor-stoke-on-trent.html?sid=12d6489b2182bd72425514d26c1316ed), single, 50 GBP, viss normāli tīrs un ērts, brokastīs servēts full english breakfest, arī restorāns, uz sienas izgriezumi no avīzēm, kur labas atsauksmes no vērtētājiem, izdomāju pamēģināt un nenožēloju, esmu atguvis ticību britu pavāriem un publiskajās ēstuvēs gatavotam jēram, jo līdz šim man dažādās valstīs (Latvija "Bites blūza klubs", Vācijā Brēmenē, Nīderlandē Groningenē) pieredze ne visai bija. Paņēmu starteri - austersēne, pildīta ar sieru, klāt zaļumi (kaut kas no timiāna/rozmarīna, jūk man šamie) + mērcīte olīveļļa ar tiem pašiem zaļumiem + grauzdiņi, mmmmmmmmmm, otrajā jēra ribiņa ar kartupeļu biezeni, sulīgs un garšīgs jērs, ņam ņam, saldajā pašu gatavots šoko mufins ar saldējumu, arī labi, rezultātā iekļāvos 20GBP, rekomendēju, tiesa, iespējams vajag iepriekš pazvanīt un rezervēt galdiņu.

Nottingham, Commodore (http://www.booking.com/hotel/gb/commodore.html?sid=12d6489b2182bd72425514d26c1316ed), single, 70GBP (divas naktis), viss normāli tīrs un ērts, brokastīs servēts full english breakfest. Pa dienu pirmajā dienā McDonald 4GBP, bet otrajā pie stadiona turku ēstuvē vistas gabaliņi ar salātiem un lavašu un brīvos kartupeļus un kola 7GBP, ņe gusto, bet puncītī kaut kas bija un badā nenomiru.

Aberystwyth nenakšņoju, jo lidmašīna no Liverpūles bija 6.30, rezultātā drusku pagulēju lidostas nomas autiņu stāvvietā, toties papusdienoju pa smuko, ēstuve šamo promenādē ar skatu uz jūru, King's Hall Carvery. Uzkodās tīģergarneļu rullīši saldskābi asā mērcē bija ņamma, otrajā piparotā makrele arī bija labi, piedevām bija piedevās ļoti garšīgi vārīti kartupeļi, saldajā siera kūka nebija visgaršīgākā kādu esmu ēdis, bet vislielākā porcija gan, un šai vēl pa virsu bija upeņu ievārījums, un nepavisam nebija slikti, klāt vēl liela sula un kopā 15GBP, kā rezultātā ne tikai pa smuko, bet arī pa lēto tiku cauri.

Kopumā ēstuves (Cheadle un Aberystwyth) patiešām varu rekomendēt, ja nu sanāk tajā pusē nonākt un arī ar viesnīcām paliku visai apmieirnāts.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?