Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2007-08-20 11:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Roliing Stones nr.3

liidziigi kaa dazhiem ir tradiicija pirms JG doties uz pirti, citi pirms kaazaam riiko vecpuishu vakaru, taa man ari ir tradiicija - ik pa laikam apmekleet Rolling Stones koncertu. saaku ar "Bridges to Babylon" 08.08.98. Tallinaa, peec tam "Licks" 03.09.03. Glaazgovaa nu un tagad - "Bigger bang" 15.08.07. Hamburgaa. dzirdeeju gan, ka it kaa tradiicija varot izbeigties un shii buushot peedeejaa tuure, bet tad jau redzees.

uz konci dodamies laiciigi, piecas pieturas ar S-Bahn no viesniicas + taalaak Shutle bus liidz stadionam, shoreiz nedaudz pamainiita tradiicija - iepeerkot t-kreklu nevis peec, bet gan pirms koncerta, kaada sulas glaaze, kaads hot-dogs un dodamies uz tribiineem. ar vietaam ne visai paveicies - tas, ka buus taalu, tas veel nekas, bet izraadaas, ka makten maisiisies apgaismes stabs, bet ne ko dariit. tomeer izraadaas, ka jeedziens haljava pastaav arii DE un iespeejams laiciigaak atnaakushiem tikt labaakaas vietaas, resp. pienaak pie mumsiim stjuarts un saka, ka varot doties uz labaaku sektoru, izveeleeties vietas, paraadiit, kuras taas, shamais atziimees taas kaa aiznjemtas savaa plaanaa un buus taas muusu, rezultaataa tikaam rindas 10 zemaak un, galvenais, vietas 40 tuvaak centram - un nekaadu trauceeklju. sheit ~var redzeet kaads milzoniigs ekraans ar saanu ekraaniem visaadaam fignjaam bija

shovs bija iespaidiigs - 60gadiigie onkas 2h norukaaja no sirds, kaadam azartam, kaadai atkariibai jaabuut, kas liek taa njemties, visu cienju, tas jaaredz/jaadzird, nemaaku uzrakstiit, milziigie ekraani un specefekti, ugunjoshana un Big bang-i, un ne tikai meele skatiitaaju rindaas, bet arii skatuves izbraukshana tajaa. "You Can't Always Get What You Want" gan nebija (atshkjiriibaa no Diseldorfas un veel citiem Eiropas daljas koncertiem), taapat nebija Amerikas daljaa bijushaas "As tears go by" un "Angie", ar "Angie" man vispaar kaut kaa neveicas - 2003. gadaa Glaazgovaa 01.09. koncii speeleeja shamo, bet es todien biju Liverpuulee, bet 03.09. nepienaacaas, neko, visi kakji nevar lidot :-)

veel drusku par organizaaciju - kaarteejo reizi vareeja paarliecinaaties, ka Ordnung ist Tot, jo ja iekshaa laida 4+ stundas pa divaam ieejaam, tad aaraa saakumaa laida tikai pa vienu, rezultaataa tikai apmekleetaaju temperaments ljaava izbeegt no nepatiikamiem virsrakstiem ceturtdienas aviizees, bet nu viss ir labs, kas labi beidzas, un pat uz baani paspeejaam pirms tie beidza kusteet, tiesa, chaapojaam vien kaajinjaam (jo uz shatliem bija lielaakaa rinda, kaadu esmu redzeejis savaa muuzhaa) un ar liikumu arii marshruts mumsiim bija, jo stadions atrodas aarpus Hamburgas centra kartes, jaa, keshs arii bija izteereets, taa kaa, nepaspeejot uz baani jautra pastaiga pa naksniigo Hamburgu buutu nodroshinaata, bet nu (2x) viss ir labs, kas labi beidzas :-)

playlists, komentaari, foto, saites


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?