Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2006-02-09 14:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ja es maaceetu ziimeet ...
bet taa kaa nemaaku, tad varbuut kaut kas kaadam plakaatniekam noderees -

1. triis slaidi, pirmais : kapakmens, uz taa uzraksts "Vinjsh uzzimeeja Muhamedu", otrais : araabu izskata cilvis aiz cietuma resteem un uzraksts "Vinjam tas nepatika", treshais : cilveeka eena, ar chalmu, vai kaa tur to garo dvieliiti sauca, apakshaa uzraksts "Vinjam tas bija vienalga"
2. divi slaidi, pirmais : cilveeka eena, apakshaa uzraksts "no katra cilveeka var sanaakt kaut kas labs", otrais : ziepju gabals, apakshaa uzraksts "no dazhiem sanaak labas ziepes"
3. triis slaidi, pirmais : fotograafija nodedzinaatais robezhpostenis 40.g. vai centraalcietums 41.g., uzraksts "Latviju iekaroja", otrais : fotograafija puulis, tanki, ziedi un uzraksts "Latviju atbriivoja", treshais : uzraksts "Fakti nemainaas. Veesture mainaas."
4. divi slaidi, pirmais : uzraksts "2006.g.", apakshaa nocirsta roka, otrais : uzraksts "Kad?", apakshaa nocirsta galva
5. nosaukums "Ja jau, tad jau", divi slaidi, pirmais : celja ziimju stabs, uz kura ziimes "EU" ar zilo fonu un divpadsmit zvaigzniiteem, zem taas ar sarkano apmali un paarsviitrots araabs ar chalmu, otrais : celja ziimju stabs, uz kura ziimes "IRAN", zem taas uz paarsviitrota pa diagonaaleem taisnstuura plaaksniite, uz kura chetras sievietes parandzhaas

zheel, protams, ka man nav pelmenju


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?