dreambox ([info]dreambox) rakstīja,
@ 2005-09-22 22:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kaut kas priekš galvas

Bieži vien, kad stāstu cilvēkiem, cik laba ir satelīttelevīzija, salīdzinot ar kabeļtelevīziju piedāvājumu, kad esam nonākuši līdz piedāvājumu salīdzinājumam, viņiem rodas jautājums - vai Discovery ir pieejams. Atbilde ir - te viņš ir, te viņš atkal nav. Vienu brīdi bija kādās trīs pakās, tagad tikai pieejams poļu valodā.

Tomēr, arī bez visa Discovery, ja vien jūsu vienīgā svešvaloda (bez krievu) nav angļu valoda, ir, ko skatīties intelekta attīstīšanai. Katru vakaru pa vācu reģionālajiem kanāliem ir kas dokumetāls, ARD un ZDF pat ir specializēti kanāli šādiem mērķiem. Starp franču kanāliem ir vairāki. Itāļu Rai ir izglītojošie kanāli (tie gan nav īpaši kvalitatīvi). Ir vācu TerraNova un britu Travel Channel. Abi FTA. Pie tam Travel Channel ir par kādiem 70% tāds pats kā Discovery Travel&Leisure.

Tomēr, liekas, ka pats vērtīgākais brīvi pieejamais kanāls priekš sava intelekta attīstības ir vācu Phoenix. Tas ir mans nesenākais atklājums. Kanāls gan nav diez ko jauns, taču man liekas, ka agrāk tas bija par kādiem 80% veltīts vācu parlamenta problēmām. Tagad viss ir daudz interesantāk.

Piemēram, šovakar kanāls rādīja programmu par iespējamo nākošo ASV karu - Irānā. Vācu raidījums, pa Discovery to nekad neredzēsiet.

Un vēl. Par citu tēmu. Jā - jūs jau pamanījāt, es esmu iegājis nākošajā līmenī, instalējis pāris programmas, tagad piedāvāšu gandrīz katram rakstam ilustrācijas - snapshotus no TV.

Patiesībā, jūs, lasītāji, arī varētu ieiet nākošajā līmenī. Varētu sākt komentēt manus rakstus, uzdot jautājumus un izteikt lūgumus uzrakstīt par kaut ko tieši jūs interesējošu. Kopā jautrāk, kā smejies...



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

Re: Par komentāru trūkumu.
[info]dreambox
2005-09-29 22:07 (saite)
Es jau tā kā mazliet reklamēju. Laikam sākumā jāsakrāj rakstu daudzumu un jāreklamē pa otram lāgam :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Par komentāru trūkumu.
(Anonīms)
2005-09-30 14:40 (saite)
Nu labi. Ieliec vēl pāris rakstus un tad. :)
Man jau šķiet, ka rakstu daudzums jau ir pietiekams, lai varētu reklamēties. Kas gribēs lasīs, kas negribēs - paši vainīgi. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?