dreambox ([info]dreambox) rakstīja,
@ 2005-09-09 09:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Antena 1 un 3

Tātad, noskaidroju. Tā jau zināju, ka neviens nepasteigies, nāksies pašam visu pārbaudīt.

Arī Antena 1 raida FTA, nezinu, no kurienes sarakstos bija parādījusies kodēšanas sistēma. Kas attiecas uz The Tonight Show (Antena 3), šovi ir jauni, netulkoti (rāda subtitrus) un redzami. Vienā ziņā gan es kļūdījos. Buharestes laiks ne ar ko neatšķiras no Rīgas laika, tā ka šovs tiek rādīts katru dienu 23:05. Jo labāk.

Antena 1 arī ir patīkams kanāls. Katru vakaru 20:30 ir filma. Liekas, ka oriģinālvalodā ar subtitriem. Vakar rādīja Once Upon A Time In America, šodien rādīs The Patriot ar Melu Gibsonu. Filmas, tātad, ne pirmā svaiguma, toties daudzmaz vērtīgas.

Kas mani satrauc, ir tas, ka vairākās vietās Antena 1 ir parādīts kā kodēts (PowerVu), kas nozīmē, ka, iespējams, pēc kāda laika, kad lietas tiks sakārtotas, kanāls raidīs pēc pierastās shēmas - nejēdzīgi oriģinālraidījumi (rumāņu), ziņas utt. FTA, tikko rādā kādu filmu vai interesantu sporta pārraidi, tā kodēts un nesasniedzams. Ceru, ka tā nebūs.

http://www.antena1.ro/
http://www.antena3.ro/



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

Papildinājums
[info]dreambox
2005-09-09 12:53 (saite)
Ieskatījos Antena 1 programmā - jā, vismaz paredzēts ir, ka filmas u.c. interesantas pārraides ir "Program codat", respektīvi, ne priekš mums. Programmā atzīmētas ar #. Jautājums ir tikai tāds, kad "codat" sāks strādāt. Sekojam līdzi informācijai...

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?