Comments: |
pieklaudzinu pie laima lapas!
| From: | dooora |
Date: | January 2nd, 2013 - 04:39 pm |
---|
| | | (Link) |
|
check, mate! iedošu prāvāko turziņu, iespējamai tāļākai dirstibūcijai
Riitvakar ap pusnakti,aizvediishu koferus uz maaju,samiiljoshu kakji un piekaapshu. ;)
| From: | dooora |
Date: | January 2nd, 2013 - 09:16 pm |
---|
| | | (Link) |
|
i'llbeyourtoothlessfairy[padirsuzobuunatstarpestaustiņu]belcomewack!
| From: | jim |
Date: | January 3rd, 2013 - 12:39 am |
---|
| | | (Link) |
|
paldies, burvīga ziņa. kolīdz būšu centrapusē, tā telefonēšu!
| From: | dooora |
Date: | January 3rd, 2013 - 12:46 am |
---|
| | | (Link) |
|
| From: | jim |
Date: | January 3rd, 2013 - 12:49 am |
---|
| | | (Link) |
|
:)*
| From: | porkus |
Date: | January 3rd, 2013 - 02:33 am |
---|
| | | (Link) |
|
a šito herbāriju dzintarzemē neviens neandelē?
| From: | dooora |
Date: | January 4th, 2013 - 05:38 pm |
---|
| | | (Link) |
|
citrōnzāle šad tad esot Stockmanā, bet ar laima lapām trūcīgāk. daži te btw pagāšvasar pamanījās lemōngrāsu paši dārzā izaudzēt
| From: | porkus |
Date: | January 4th, 2013 - 08:09 pm |
---|
| | | (Link) |
|
moš vajadzētu biš' izpravīt dzintarzemes (vismaz) garšvielu terminoloģiju, jo 'kefīra' laims nav gluži tas pats kas "laims" kas apzīmē pāri pa duci kverplīgus citrusus
un vabū pat moš vajag mazu †ādu garšvielu klubu ... vabū uz komerciāliem pamatiem - šeit miestā ievazājās dajebkas un pasts jau strādā
un vabū, lai gan svežoks tiek slavināts, ļemonkas zālei zaptes aka pastas formā ir daži plusi - variāciju daudzveidība un marinādes kaldināšanai arī labāk ģeld ... un nežūst, bļa, ja vāciņu nepiemirst uzbakstīt a'pakaļ
un vispā - a Tev nevajag "sweet neem" (Murraya koenigii) lapas, ko pretēji "karija lapām" es saucu par kotlešu zāli - normālu tādu dūminieka smeķi piemakarē paikai
a tā rīt ... nē parīt, močīz melnos pelmeņus
| From: | dooora |
Date: | January 4th, 2013 - 09:31 pm |
---|
| | nīm, nēm, namm, namm | (Link) |
|
zin, šī ir riktīgi laba doma [par spaisklubu], šo paturpinās. es jau ar beidzamajā rītā pie kitajōziem ieskrēju un sagrābos ko tik visi ne, citstarp neem'u vulgāris - pilnīgi uz dullo, tagad esmu pāris kušķus ielicis ūdenī, moška izdzen saknes. tagad jau no tādas Londōnas vai Parīzes var mierīgi pasūtīt čumodānu ar zaļumiem un garšvielām, ko uzņēmīgi tautieši ar busiņiem raiti pārvadā ar ceņņiku 20 Ls/25 kg v. tml. no tevis vairāk akurāt sexpertīze būtu vajadzīga. piemēram, kas ir melnie pelmeņi :) kotlešu zāli esi minējis, svētīga lieta būtu. Vika močī šu pēc nedēļas - jāaizsūta viņa uz Dambja čainataunu. es jau, godīgsakot, arī tais bodēs 75% produktu, it īpaši zaļo draugu, nemaz lāgā nepazīstu. un doma par marinādēm/pastām, vēl jo vairāk, pasšstaisītām, arī sāk aizvien biežāk apmeklēt ar lielu spēku. mājās jāuzmakarē garšvielu dobe uz palodzes – ārstnieciskiem un garšas augiem. jūs jau atpakaļ NYCī? welkam black, pelmenj!
| From: | porkus |
Date: | January 4th, 2013 - 10:21 pm |
---|
| | Re: nīm, nēm, namm, namm | (Link) |
|
nyc gan - jāgatavojās šī gada zlatne uste, lai gan podagra rāda zobus
gribētos domāt, ka melnie pelmeņi ir mans izgudrojums, lai gan viena merga pēc pirmizrādes rietumkrastā pamanījās "izgudrot" tādu pašu lietu - vēlāk izstāstīšu (moš galveno sastāvdaļu baravika var atvest)
a tā varam skapī papļāpāt par tām virtuves drogām
+ paštaisītām lietām vajag laiku + komercializācijai drošvien ... lai gan hvz - moš sanepidstaciju nemaz i nevajag - tikai mazas smukas hermētiska italiāņu burkas
tas ir ceņņiks svara vienībai vai mistiskam garšvielu maisījumam 1 kg svarā? | |