per silentium ad as†ra mille - 21. decembris: Saulcerīte Toms [entries|archive|friends|userinfo]
باب

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

21. decembris: Saulcerīte Toms [Jan. 2nd, 2013|03:57 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
LinkLeave a comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:January 4th, 2013 - 05:38 pm
(Link)
citrōnzāle šad tad esot Stockmanā, bet ar laima lapām trūcīgāk.
daži te btw pagāšvasar pamanījās lemōngrāsu paši dārzā izaudzēt
[User Picture]
From:[info]porkus
Date:January 4th, 2013 - 08:09 pm
(Link)
moš vajadzētu biš' izpravīt dzintarzemes (vismaz) garšvielu terminoloģiju, jo 'kefīra' laims nav gluži tas pats kas "laims" kas apzīmē pāri pa duci kverplīgus citrusus

un vabū pat moš vajag mazu †ādu garšvielu klubu ... vabū uz komerciāliem pamatiem - šeit miestā ievazājās dajebkas un pasts jau strādā

un vabū, lai gan svežoks tiek slavināts, ļemonkas zālei zaptes aka pastas formā ir daži plusi - variāciju daudzveidība un marinādes kaldināšanai arī labāk ģeld ... un nežūst, bļa, ja vāciņu nepiemirst uzbakstīt a'pakaļ

un vispā - a Tev nevajag "sweet neem" (Murraya koenigii) lapas, ko pretēji "karija lapām" es saucu par kotlešu zāli - normālu tādu dūminieka smeķi piemakarē paikai

a tā rīt ... nē parīt, močīz melnos pelmeņus
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:January 4th, 2013 - 09:31 pm

nīm, nēm, namm, namm

(Link)
zin, šī ir riktīgi laba doma [par spaisklubu], šo paturpinās.
es jau ar beidzamajā rītā pie kitajōziem ieskrēju un sagrābos ko tik visi ne, citstarp neem'u vulgāris - pilnīgi uz dullo, tagad esmu pāris kušķus ielicis ūdenī, moška izdzen saknes.

tagad jau no tādas Londōnas vai Parīzes var mierīgi pasūtīt čumodānu ar zaļumiem un garšvielām, ko uzņēmīgi tautieši ar busiņiem raiti pārvadā ar ceņņiku 20 Ls/25 kg v. tml.
no tevis vairāk akurāt sexpertīze būtu vajadzīga. piemēram, kas ir melnie pelmeņi :)
kotlešu zāli esi minējis, svētīga lieta būtu.
Vika močī šu pēc nedēļas - jāaizsūta viņa uz Dambja čainataunu. es jau, godīgsakot, arī tais bodēs 75% produktu, it īpaši zaļo draugu, nemaz lāgā nepazīstu.

un doma par marinādēm/pastām, vēl jo vairāk, pasšstaisītām, arī sāk aizvien biežāk apmeklēt ar lielu spēku.

mājās jāuzmakarē garšvielu dobe uz palodzes – ārstnieciskiem un garšas augiem.
jūs jau atpakaļ NYCī? welkam black, pelmenj!
[User Picture]
From:[info]porkus
Date:January 4th, 2013 - 10:21 pm

Re: nīm, nēm, namm, namm

(Link)
nyc gan - jāgatavojās šī gada zlatne uste, lai gan podagra rāda zobus

gribētos domāt, ka melnie pelmeņi ir mans izgudrojums, lai gan viena merga pēc pirmizrādes rietumkrastā pamanījās "izgudrot" tādu pašu lietu - vēlāk izstāstīšu (moš galveno sastāvdaļu baravika var atvest)

a tā varam skapī papļāpāt par tām virtuves drogām

+ paštaisītām lietām vajag laiku + komercializācijai drošvien ... lai gan hvz - moš sanepidstaciju nemaz i nevajag - tikai mazas smukas hermētiska italiāņu burkas

tas ir ceņņiks svara vienībai vai mistiskam garšvielu maisījumam 1 kg svarā?