|
Jan. 4th, 2013|08:09 pm |
moš vajadzētu biš' izpravīt dzintarzemes (vismaz) garšvielu terminoloģiju, jo 'kefīra' laims nav gluži tas pats kas "laims" kas apzīmē pāri pa duci kverplīgus citrusus
un vabū pat moš vajag mazu †ādu garšvielu klubu ... vabū uz komerciāliem pamatiem - šeit miestā ievazājās dajebkas un pasts jau strādā
un vabū, lai gan svežoks tiek slavināts, ļemonkas zālei zaptes aka pastas formā ir daži plusi - variāciju daudzveidība un marinādes kaldināšanai arī labāk ģeld ... un nežūst, bļa, ja vāciņu nepiemirst uzbakstīt a'pakaļ
un vispā - a Tev nevajag "sweet neem" (Murraya koenigii) lapas, ko pretēji "karija lapām" es saucu par kotlešu zāli - normālu tādu dūminieka smeķi piemakarē paikai
a tā rīt ... nē parīt, močīz melnos pelmeņus |
|