per silentium ad as†ra mille - vecpuiša vēlās brokastis [entries|archive|friends|userinfo]
باب

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

vecpuiša vēlās brokastis [Nov. 21st, 2023|10:42 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
palicis mājās viens un izsalcis, ķēros pie darba jeb ad-rem-alīna. uzmetu acis notašķītajai plītij, izvilku no pakšiem likvīdos līdzekļus, uzvilkus cimdus…
kā arī cepuri un jaku un devos uz ēdnīcu pēc zupiņas. nokavēju tikai pusstundu un stoiskā mierā izlēmu paņemt dārgo picu pie stūra itāļiem – divas sloksnītes, guļaķtakguļbļaķ!. tur biju nokavējis jau divas stundas. un tai pirmā sniega mierā pieteicu boikotu ķebabiem, arī Latiņa pusfabrikātus testamentēju citiem līdzpilsoņiem un šļūcu appukaļ pie savas trešā svaiguma plīts.
uztaisīšu ka sev kvizīnes kvīnu, izlēmu bez minstes un pagatavoju tādu Boloņēzi, kāda nevienai Lidojošajai vardei līdzās nav stāvējusi.
par spīti sīkiem setbakiem.
piemēram, špagati mājās atradās vien 2-ajā izmērā. pēc pusgada es tādus bez brilles pat saskatīt nespēšu.
kuminu es atradu, bet, kādā pagrīde Vika ir iebāzusi koriandru, ierindas konspirādōrs nejēdza sataustīt. disputu par to, ka šīs garšvielas neietilpst Buloņas mežā sertificetajā receptē, uzskatu par ne(ie)derīgu.
siera jautājumā vispār absurds – leckapī ir 8 inkluzīvi-ekskluzīvi franču sieri (divi ar faken trifelēm, ajčittjūnot, no kuriem viens Gallgalā ir pieejams vien pāris nedēļas novembrī), bet nevienas Tilzītes, Čedaras vai Zemzemes provinces Hollandes. labka vienā stūrī bij iežmiegts pavecs parmidžāns, to arī saberzu bez žēlastības.
kamēr šito rakstīju, pieēdos līdz sātai. kas manā gadījumā ir sōfas atzveltne.
hmmm, tikko atcerējos, ka rīt jāiet uz darbu. bet es mērces ziedā liku 9 paprāvus ķiploku zobiņus. es pat atceros, kāpēc. bet tas ir ļoti garš stāsts.
LinkLeave a comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:November 22nd, 2023 - 05:23 pm
(Link)
Es pamatā ēdu kulināriju, kura saucās "gaļa". Simts un viens dažāds veids. Ar gurķi, bez gurķa, ar marinētu vai skābētu, vai maisam tomātus arī klāt. Daudz iespēju ap gaļu.
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:November 22nd, 2023 - 08:20 pm
(Link)
https://failiem.lv/f/8ftys6vyze

Kulinārija, galantērija, sojuzpečaķķ un sportalottō:
https://youtu.be/8NFmtF-KvLY?si=GLuPK1xOlpeCn9L-

eju cept steikus.

{p.s. ’saucās’ ir pagātnes forma ;}
[User Picture]
From:[info]smejmoon
Date:November 23rd, 2023 - 09:54 am
(Link)
Rīta darbs? Labrītiņ tad!
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:November 24th, 2023 - 12:23 am
(Link)
Tad&tag•ad! Tup'n'turās! Da rījel šit iz jettī kam ;)
[User Picture]
From:[info]prtg
Date:November 23rd, 2023 - 03:54 pm
(Link)
Oi, atcerējos, ka šorīt no rīta apņēmos nomazgāt vismaz vienu logu.
[User Picture]
From:[info]acidkitteh
Date:November 23rd, 2023 - 04:33 pm
(Link)
kautkā pirmais kas vizualizējās galvā ir, kā tu notīri to ekrāna daļu, kurā ir kautkāds tev vajadzīgs logs atvērts. Pārējais ekrāns ir kā 20 gadīga pasāta salona filtrs.
[User Picture]
From:[info]prtg
Date:November 23rd, 2023 - 05:05 pm
(Link)
Labs!
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:November 24th, 2023 - 12:32 am
(Link)
apvij rokas, brāl, ap apņemšanām un ņemšanām vulgātā.
https://www.youtube.com/watch?v=uje4KulIt58

mans pirmais TurRozes koncis Siguldas ciemata kultnamā bija 86. gada jūnijā, jau arrRaječku. bet šis arī izcili skan. labāk par svaigi mazgātu un Pravdas priekšlapām no(d)rīvētu logu.
Pēdējais teikums ir pilnīgi lieks, tak neatronu dilīt-pedāli.