per silentium ad as†ra mille - [entries|archive|friends|userinfo]
باب

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Dec. 5th, 2018|12:12 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
LinkLeave a comment

Comments:
From:[info]mansgan
Date:December 5th, 2018 - 01:07 pm
(Link)
slinkums iedziļināties, no kuras puses tad šī smalkā ironija bija domāta.
bet. nojūdzas arī Nobela prēmijas laureāti un izcili zinātnieki. kur nu vēl farmaceites ar izcilību... nereti tam vēl klāt ir patīkama finansiāla 'blakne' (cukura tirgošana par milzu naudu, vizītes par 50 eur; dziļākos un lielākos ūdeņos: akcijas kvaku klīnikā, grāmatu izdošana, filmas utml.).
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:December 5th, 2018 - 01:38 pm
(Link)
irōnija pret sevi un sarkasms pret citiem – tā kau'kā droš'vien.
ja man inkriminē diagnōzi, iešu pārbaudīties. un kur gan vēl doties, ja ne pie jukušās kolēģes, ar kuru reiz dalīta dzeguzes ligzda.

cik zinu, viņa pati nepraktizē. varbūt tālab, ka to liedz patreizējā likumdošana (šķiet, tikai ārstniecības nodaļu beidzēji ar papildspecializāciju h-pātijā drīkst, kamēr viņa beidza farmu), varbūt tālab, ka nejūtas gana gatava. kaut kādām tur sūda iesnām jau, protams, ko iesaka, bet nopietnākos gadījumos iesaka vērsties pie dažām specenēm. man pašam, tfu-tfu-tfu, pēdējos ašpadesmit gados nekas nav kaitējis, es sev tur tikai marli pērku (gī gatavošanai), bet cits klasesbiedrs savu hrōniski annuālo strutojošo angīnu ar graudiņiem piebeidza, agnostiķis ateists un vispār vēl kritiskāks cilvēks par visu falangu cibas kritiķiem kopāņemtiem. nu, samaksāja vienreiz 90tajos to 50nieku par konsultāciju gan. un ik ziemu pāris eiriki aiziet profilaktiskos graudiņos, bet, kā viņš man pats komentēja: da man pofig, no kā pārgāja! man, janka, dzīvē galvenais ir rezultāts.
[User Picture]
From:[info]porkus
Date:December 5th, 2018 - 04:20 pm
(Link)

rakstam sacerējumu "neizbēgami biasēts", bērni ... būs labas atzīmes un lieliska pašsajūta, kad beigsiet ... ja beigsiet









[User Picture]
From:[info]dooora
Date:December 5th, 2018 - 04:24 pm
(Link)
japoškas dziedātu: aj wontō bereave!
[User Picture]
From:[info]porkus
Date:December 5th, 2018 - 04:31 pm
(Link)
nedziedātu viss ... visdrīzāk "pakluso" ieņemtu "krējumu" no abiem avotiem

don't oversimplify the complex or overcomplicate the simple ... un mēs visi būsim laimīgi (latviski ar ļoti smagu lietuviešu akcentu)
From:[info]hauf_milk
Date:December 6th, 2018 - 03:58 am
(Link)
Uh!
From:[info]mansgan
Date:December 5th, 2018 - 10:57 pm
(Link)
ja viņa tur gadiem sēž, tā ir tā pati, kam es, vēl jauns un cīņasspara pilns , apjautājos e-pastā, kā tad viņa man varētu paskaidrot šo homeopātijas brīnumu. viss, ko saņēmu, bija norāde uz pamatoti zemē iemīdīto japāņa ūdens atmiņas brīnumpētījumu. kad prasīju ko vairāk, saņēmu diezgan īgnu atbildi, ka aizņemtība (laikam dauzot tās pudelītes pret bībeli ādas svārkā)neļaujot viņai laiku tērēt ar nesaprašām. ļoti 'izcili' no zinātnes un tajā balstītas medicīnas viedokļa.
From:[info]mansgan
Date:December 5th, 2018 - 10:59 pm
(Link)
starp citu, es vienmēr piedāvāju atzīties, ka cilvēki tiek apzināti mānīti, un stingri apsolos to tālāk neizpaust. neviens vēl nav padevies :) huh, es arī nepadotos :)