per silentium ad as†ra mille - New social contract, 2030 [entries|archive|friends|userinfo]
باب

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

New social contract, 2030 [Jan. 22nd, 2016|01:42 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
mēs taču jau pirms gadiem padsmit ar maitu, paffku, vairi un cikuzi spriedām, cik kruta būs, kad mēs beidzot kļūsim par grampī old meņiem.
un tad šis skaistais sapnis kaut kur pagaisa. es turpināju tēlot pieklājīgu un puslīdz adekvātu pusmūža pilsoni, kā arī apgūt otro daļu ievadam empātijā.
līdz šovakar man kā ar bomi iejebņīja - bet rīt tak viss var beigties! Un kā tad ar jaunības sapni par godīgi nopelnīto The unholy sea of Grumpiness!? driskās.

Paskatieties uz šiiem margarīna (unilever) un sviesta (anoo, anoo) karaļiem: nu, vai tad tā uzvedas godīgs padzīvojis vīrietis. Viņu meli ir gaŗāki par karaļa Mārča ausīm.
Jā, jā, visu varu nabaga marginalizētajām sievietēm un jaunatnei, un spēcīgām institūcijām, kas kā mūris stāsies pretī korumpcijas prezumpcijai.
Skuju: jaunatnei būs iet armijā, bet sievietei stāvēt pie plīts, kamēr veči plītēs un graus visus institūtus, izņemot traumatolooģiski ortopēdiskos, loģiski (protēzes jauniešiem pēc kara).
Daeš, Davos! Paldies, ka atvēri man acis.
http://youtu.be/7AqSOfg21BY
LinkLeave a comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]po
Date:January 22nd, 2016 - 02:36 am
(Link)
What's the planet if you don't plan it? Good old 2030 - savā īsajā grampī mūžā šo atskaites punktu manu jau gadus desmit. Fanī hou praktiski visas sazvērestības teorijas sevi aizvien apstiprina. Self-fulfilling prophecy of doom? Vai es tiešām esmu JHWH? Vai varbūt Dievs ir visi pesimisti? Vai varbūt visa tā huynah jāignorē - un atausīs saulains rīts, hohoo, bez vajadzības šo zināt? Da nez. Da vos. Da why. Da tak.
[User Picture]
From:[info]po
Date:January 22nd, 2016 - 02:42 am
(Link)
Da nē, vispār jau esmu nospraudis viennozīmīgu kursu uz reālpolitiku nē bet reāloptimismu. Tobiš, pat ne "I told you so", bet "they told me so". What else is new? Nothing, says Solomon. Neither the Sun, nor the Moon, nor what's to be soon. She Sun raiz and Sun Seth are just whirls of Typhoon.
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:January 22nd, 2016 - 09:31 am
(Link)
:*
[Agenda 21, 22, 23, and still counting]
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:January 22nd, 2016 - 09:40 am
(Link)
Tev jau drošvien nav ko lasīt :DD

Glena Beka Aženda DiuWienā

btw, priekā būšu, ja piekāpsi vēlāk - man Tev jāiedod starp divām papīrmuguriņām izvēlēties:

ains

cwaj

policaj!
[User Picture]
From:[info]po
Date:January 22nd, 2016 - 01:55 pm
(Link)
po iļi coj
На кухне синим цветком горит ГАЗ.


Bi paņēms bišķ patulkāt, pēc mītiņa rukā' lic pu'sepņiem rītā. Nuka mostas, taisni sadomājās iziet sauli apraudzīt. Ta jau iesviedīs kuzovā kādu kalorijamo un, ja tu pa mā, iceslidos.
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:January 22nd, 2016 - 01:59 pm
(Link)
ice eyes, baby!
dooorvju ice sargs ir uz vietas.
[User Picture]
From:[info]po
Date:January 22nd, 2016 - 02:20 pm
(Link)
okaj, tad nospraužu apjaušamu prioritāti 22. janvārī, piedienā, 20016.
uj, un dank pa litratūru, bekas grāmatu, šķiet, nebiju lejupspēris. laikam jau ka jauks laiks jau izlasīt.
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:January 22nd, 2016 - 02:23 pm
(Link)
vismaz iemest aci. vai ta mūsdienās vairs kāds maz lasa?
digdoors tikai kaukāts telefīzijā, tas ar viss
From:[info]narrenschiff
Date:January 22nd, 2016 - 05:32 am
(Link)
nu jā, sošjal kontrakta ideja dzimst to cilvēku prātos, kuri viens otru tur aizdomās, kraķis Hobs anno domini (horribili) 1651., piemēram, slaveni saka, ka dabiskajā stāvoklī bez kontrakta "In such condition, there is no place for Industry; because the fruit thereof is uncertain; and consequently no Culture of the Earth; no Navigation, nor use of the commodities that may be imported by Sea; no commodious Building; no Instruments of moving, and removing such things as require much force; no Knowledge of the face of the Earth; no account of Time; no Arts; no Letters; no Society; and which is worst of all, continuall feare, and danger of violent death; And the life of man, solitary, poore, nasty, brutish, and short."
From:[info]narrenschiff
Date:January 22nd, 2016 - 05:34 am
(Link)
un, pavei, pēc visiem šiem gadiem viņi mūs turpina baidēt ar to pašu, kazi, nebūs mums vairs 'use of the commodities that may be imported by Sea'
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:January 22nd, 2016 - 10:08 am
(Link)
es ar prieku šodien importēju Tavus mandarīnus ar makarōniem, paldies!

mani ļoti uzrunāja doma par tā Kairosa ķeršanu aiz čupra, jo šis tiešām varētu būt gana oportūns moments, un kas zin, kad nāks nākamais vilnis.

pirms kādiem 9 mēnešiem mēs ik nedēļu sākām pulcēties mazā domubiedru draudzē, lai kopīgi paventilētu savas idejas un problēmas. tas ir skaistākais un jaudīgākais, kas ar mani šai gadsimtā ir noticis (un skaistā ir bijis gana daudz, neliegšos). vakar tikāmies atkal, un šorīt šķiet, ka esmu izārstējies no tās puņķu gripas, kas mani turēja ciešā skāvienā jau kādu nedēļu. pirmo reizi runājām paši par savas labības audzēšanu, turpinot iestrādnes par pārtikas neatkarību, tāpat kā pārējiem stūrakmeņiem – savu naudu (uzskaites/norēķinu sistēmu), enerģiju, izglītību un mājokli. ja ir luste, mierīgi vari piekāpt kādudien, apostīties - ja nu noder?
citādi vai pat – vēl labāk – palūko sapulcēt tādu mazu ugunskuru pats ap sevi.

atceros, mēs tikko bijām sākuši, kad darbam fōnā uzliku paklausīties viena CIP veterāna stāstījumu un pret otrās daļas beigām, jau jautājumu un atbilžu sadaļā, saklausīju sirmā vīra novēlējumu, ko noklausījos atkal un atkal, ar platu smaidu. [saite – Ray McGovern – The Real Agenda of the American Empire -– no 50:00, tikai pāris minūtes – https://youtu.be/ORdVQIlI1t8?t=49m54s]
Īsumā, viņš iesaka cilvēkiem organizēties nelielās grupās, no 3-6 cilvēkiem, un vismaz reizi nedēļā sanākt kopā. Otrs obligātais priekšnoteikums – šai kopā jābūt vismaz vienai sievietei.

Lūk, ar tām meitenēm mums švakāk iet, bet gan jau ;) Rečeku, jāuzrunā hediņa.
Un jāsāk atkal virpot, svešus šekeļus gan vēl pagaidām. Bet tas Kaiross mums ir jāķer cieti, to man čukst i loģika, i intuīcija. Vesels!
[User Picture]
From:[info]heda
Date:January 22nd, 2016 - 07:19 am
(Link)
Nekāda sea of Grumpiness nepienākas tik daiļā nākotnē

Suffragette
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:January 22nd, 2016 - 09:25 am
(Link)
ghhh
īsnībā, es laikam ilgāk par 5-15 zemes minūtēm kārtīgi grampijs nespēju būt.
nekas, ar dziļu meditāciju un virspusēju likumpaklausību šo varētu labot.
ja ne, tad jāķeras pie vispārējas lobotōmijas. :)
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:January 22nd, 2016 - 10:19 am
(Link)
hediņ, labs rīts, vēlreiz!
nav jau pieklājīgi, bet nepieklājīgās nākotnes vārdā nosūtu arī Tev uzaicinājumu, ko tikko uzklabināju narrenšiffam pāris rindas augstāk.
ja vien, protams, Tu nerezidē Ūmeō vai kaut kādā Oulū.
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:January 23rd, 2016 - 11:59 am
(Link)
nāk, nāk :)
paldies Tev!