Emnemosyne ([info]domenique) rakstīja,
@ 2009-09-08 10:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par prātam neaptveramo
Biju apņēmusies ar apdauzītu prātiņu brīvprātīgu reklamēšanu nenodarboties, bet tomēr - pāris vārdu par subjektiem, kuri laikam jau adrenalīna gūšanas nolūkos sākuši gulties starp sliedēm, kad pār tām teju pārbrauks vilciens. Saites uz video nebūs.

Īsi sakot - cik tieši apdauzītam ir jābūt, lai kaut kas tāds ienāktu prātā? Pirmkārt jau pastāv daudzu minētā iespējamība, ka vilciens aizķer aiz drēbēm vai vēl sazin kā. Ok. Ja cilvēks personīgi izdara izvēli atbrīvoties no skalpa, manis starp žēlotājiem pēcāk noteikti nebūtu.

Otrkārt, par bezatbildīgumu - vilcienu taču vada cilvēks, vagonos brauc cilvēki. Kad es sēžos vilcienā, lai dotos uz universitāti, mans mērķis noteikti nav piedalīties kaut kādu mistisku tukšprātiņu performancēs. Sajūta, iztēlojoties sevi braucam konkrētajā vilcienā, ir vairāk nekā derdzīga. Tāpat varam tikai iedomāties, ko pārdzīvo mašīnists, kad pamana starp sliedēm guļošo lohu. Pilnīgi noteikti vilcienu vairs nevar apturēt pat gadījumā, kad lohs pamanīts jau iztālēm. Un tad jau kļūst tīri vai interesanti - cik sajūsmināta video redzamā atbalsta brigāde būtu gadījumā, ja draudziņš būtu jāķeksē ārā ne vairs vienā gabalā?

Ļoti ceru, ka pēc video publiskošanas attiecīgās institūcijas jau strādā, lai zeņķiem vai viņu vecākiem noplēstu deviņas ādas. Naudas izteiksmē vai kā citādi - lūk, tas jau man ir pilnīgi vienalga.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]klemans
2009-09-08 11:02 (saite)
+1

(Atbildēt uz šo)


[info]gazania_rigens
2009-09-08 11:29 (saite)
pilnīgi pievienojos. mani sadusmoja šī piebilde: "Šajā gadījumā pārgalvim var piespriest vien administratīvo sodu - piecus latus. Jo likumdošana gulšanos zem braucoša vilciena pielīdzina staigāšanai pa sliedēm neatļautā vietā."... nu "skaisti" mums tie likumi un noteikumi...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]domenique
2009-09-08 11:52 (saite)
Ohoo, to par likumdošanu biju palaidusi garām. Tā vien izskatās, ka drīz likumā vajadzēs paredzēt jebkādas plānprātības - sods par gulšanos uz sliedēm, sods par lēkāšanu pār sliedēm, sods par sēdēšanu špagatā uz sliedēm utt.utjp. Skaisti gan.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]indeed_girl
2009-09-08 11:31 (saite)
Aha, es ar par šito vakar biju šokā. Kā vispār kaut kas tāds var ienākt prātā!!?? Bez maz vai, ka tikai kaut kāds "ekšens" un, ka tik kaut ko ielikt Youtube. Vspār briesmīgi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]domenique
2009-09-08 11:59 (saite)
Iedomājies, kas par superekšenu viņiem tagad - gan jau mazliet lielāks nekā plānots, Hehe.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]indeed_girl
2009-09-08 12:06 (saite)
Haha, noteikti - visa Latvija par viņiem runā!:D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?