dogvila ([info]dogvila) rakstīja,
@ 2009-06-05 00:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
latvija
esmu 14-dienas Latvijaa.
iebraucu ar autobusu, bailju nav tomeer uz robezjas raustos, peedeejo reizi mani izrunaja , tas gan bija vilcienaa par 1967 g. graamatnju Chehova lugas .
man nebija liidzi nekas iznjemot shos vaakus , un uz jautaajumumu vai man ir kas kolidzi , lepni atbildeeju graamata, tai briidii lasiiju 3-maasas. robezjniece(krievu)kura gada , saku-" smatri sama",
izraadas graamatas, kuras ir izdotas pirms 50gadiem, ir pieliidzinaajamas kotrobandai, ja taa nav bijushas deklareetas, es shai saku -paskaties tur tak rakstiits "teatre=a darbinirku biblioteka, aiznjeemos pirms 3-gadiem gribu atdot. shii (krievu muitniece) SAKA LEC NOST NO OTRAA STAAVA RAADI MATRACI
luudzu saku es man to graamatinju liidz maaksl. darb bibl. aiznest shii ietiepjas , sak kas jums liidzi ir , es sak tk shii graamata, ja un jogurts. skataas , skataas , rimst un saka "POIMI eTO POSLJEDNIJ RAZ"
VOT TAKOJ radostju , kazjdij raz.Piderasi


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]asiize
2009-06-05 01:08 (saite)
šausmas

(Atbildēt uz šo)


[info]zazazelle
2009-06-05 01:10 (saite)
oj nu nevajag ar vinjiem vispaar iesaistiities sarunaas. cik es esmu braukusi ar vilcieniem, vienmeer ir kaada leetticiiga dveesele, kas saak staastiit, ka vinja ved "konfeti, suveniri", un tad vinu arii pratina:"kakiji konfeti, kakiji suveniri?", un vinja paarbijusies staasta: "nu takiji, gde napisano piter". nu aarpraats, man vienmeer zheel klausiities un gribas pateikt priekshaa pareizo atbildi. a es skatos griestos un vedu tik savas ikonas un inkrusteetos krucifiksus shurpu turpu. ja tieshaam prasa tieshi tev, tad pareizaa atbilde ir: "lichniji veschi". jo taa staav likumaa. tad vinji tik formas peec parauj visu laavu ar visu tevi guljoshu uz augshu, paluur apakshaa un laimiigu celu noveel. trakaak ir ar latvieshu robeshsargiem, kas iebraucot latvijaa prasa, no kurienes brauc. tas ir pizdec vienkaarshi, kad esi izceljojies puspasauli un brauc tipa maajaas, pie mammas i vse takoe, a tev robezhsargs nelaizh paari.
a knishku atdaj, kaneshno. ja vien veel ir taada biblio
kaa tev riiga, uzraksti, ja?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zazazelle
2009-06-05 01:19 (saite)
bet lec zemee raadi matraci ir kruta, tas taa kaa kaap zemee dod tauri (talavas tauretajs)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chaika
2009-06-05 11:08 (saite)
Kas Tu nevari kā cilvēks, ar pidžammu un šņabi somā vismaz!?

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?