diin ([info]diin) rakstīja,
@ 2005-03-31 14:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kaa war buut taa,ka no muusu kursa grupas NEWIENAM indiwiidam naw sekmiiga atziime foneetikas ieskaitee??? ha,un es weel domaaju,ka kaut ko rubiiju.. pat nedaudz wairaak kaa citi..:P


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]alison
2005-03-31 14:25 (saite)
baltu filologi? :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]diin
2005-03-31 20:22 (saite)
kaa uzmineeji???? 8))) spiego??;P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]alison
2005-03-31 21:02 (saite)
nee, es chekoju ieksh statistikas jaunos postus, ko dazhaadi cilveeki saraxtiijushi, nejaushi uzduuros taveejam, ieraudziiju vaardu "foneetika", tad paskatiijos veel dazhus atpakalj un ieraudziiju vaardu "folklora un jaanodod kopsavilkums par graamataam.."
nu un taa kaa man bij kaadu laiku atpakalj tas gods maaciities arii baltu filoloogos bish vairaak par pusgadu, tad shie vaardi izraisiija zinaamas asociaacijas
piemeeram, to kaa pirmajaa foneetikas praktiskajaa nodarbiibaa kabinetaa ienaaca pasniedzeejs(es jau aizmirsu vinja uzvaardu)- tas kursh bokseris, un taa kaa muusu grupaa bij lielaakaa dalja meitenju, tad visa grupa taaaa noelsaas :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]diin
2005-03-31 21:20 (saite)
muahaha:DD pasaule ir sasodiiti maza.:P jaa,mums tas pac boxeris. Juris Grigorjews. jeb iisaak - Jurchix:P njaa,bet forshi nebija,kad winjsh shodien ienaaca klasee,druumu seju paweestot atziimesw. bljee. ai,da tas wiss ir aarpraatiix swiesc iisteniibaa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?