diin ([info]diin) rakstīja,
@ 2009-02-02 10:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:fui
Mūzika:jociņī!

rīts
Omg, kādus tik cilvēkus tagad nelaiž strādāt augstskolās [precīzāk - mūsējā]. Diezgan jautrs pasākums vērot informātiku, kur tirliņš tā ap 40 un 150 cm garumā mēģina būt asprātīgs 15 meiču priekšā. Un tās 15 tikai nodirš, nodirš, nodirš. Un viņš tikai ķiķina un turpina jokot. Atgādina vienu klasesbiedru, kurš mācījās kopā ar mani 5. un 6. klasē - viņš likās kā 80gadīgs pārgudrs onka, kurš visu laiku visus besīja ar jokiem par visu. Būtu man teikšana un mana lekcija - es domāju, ka jautrības tikai sāktos.
Un vispār šis rīts bija briesmīgs - visu nakti nevarēju pagulēt dēļ galvassāpēm. Kad ap kādiem 5iem sāku migt, auss pievienojās galvas sāpēšanai. 7os izdomāju necelties, lai skola iztiek, bet pus8os saņēmos - tā nevar. Sākt semestri ar ekonomiku ir neforši un vēl jo neforšāk, ja stundu jāsēž netēmā pie tirliņa. Jāiet labāk papīpēt un mandarīnus paēst.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]osinsh
2009-02-02 11:32 (saite)
Vispār savā mūžā neesmu redzējis sakarīgu informātikas skolotāju.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]diin
2009-02-02 12:12 (saite)
Mums bija viens baigi seksīgais pagājušajā semestrī [un sakarīgs arī - lieki nerunāja], bet nu šitas bija izcils eksemplārs - par naudu tādu varētu rādīt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?