Nepabeigtā dienasgrāmata


3. Marts 2006

(bez virsraksta) @ 15:17

 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 3. Marts 2006 - 19:15
(Link)
es neatceros, no kurienes tas man, bet bērnībā man patika cept kāpostus - sagriezt strēmelēs un cept eļļā ar sāli, kamēr daļa kāpostu kļūst apdegusi melna, tad ēst ar biezu krējumu... šaubos, ka kaut kas tāds ir bijis rakstīts kulinārijas grāmatās
[User Picture Icon]
From:[info]skuka
Date: 3. Marts 2006 - 19:34
(Link)
tais senajos laikos, kad domāja, ka eļļa ir diētisks produkts, mēs ar draudzeni Daci Vecāķos gatavojām diētiskās vakariņas: apmēram puspudelē eļļas cep sīki sagrieztus kāpostus, sarīvētus burkānus, sīpolus, beigās pērlej ar olu:) un piedzer puspudeli šņabja.

Nepabeigtā dienasgrāmata