Nepabeigtā dienasgrāmata


3. Marts 2006

(bez virsraksta) @ 15:17

 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 3. Marts 2006 - 16:04
(Link)
un vēl bija sarkanā miltu mērce! ar tomātu pastu
[User Picture Icon]
From:[info]skuka
Date: 3. Marts 2006 - 16:18
(Link)
O! Jā. Apcep apmēram 1,5 cm garos gabaliņos sagrieztus cīsiņus ar sīpoliem. Pagatvo sarkano krējuma-miltu mērci. Pasniedz (atkal!) ar kartupeļu biezputru. Klāt dzer pienu.
[User Picture Icon]
From:[info]skuka
Date: 3. Marts 2006 - 16:19
(Link)
cepšanas procesā no tieši no pannas noēd daļu cīsiņu.
[User Picture Icon]
From:[info]skuka
Date: 3. Marts 2006 - 16:21
(Link)
Un vēl ar sarkano mērci pasniedz ēdnīcas šniceli (nu, tajā ēdnīcā pie benzīntanka bija īpaši garšīgi), bet ēdnīcas šniceles recepte, es baidos, ir grimusi aizmirstībā.
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 3. Marts 2006 - 19:12
(Link)
es pēc tam ilgi nevarēju saprast, kāpēc Austrijā par šniceli sauc to, kas izskatās pēc karbonādes, bet pie mums par šniceli sauca garenu kotleti
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 3. Marts 2006 - 19:13
(Link)
un jā, man tās ēdnīcas šniceles vienmēr garšoja labāk par kotletēm, es domāju, tas dēļ tās rīvmaizes

Nepabeigtā dienasgrāmata