Nepabeigtā dienasgrāmata


14. Novembris 2014

(bez virsraksta) @ 08:18

DELFI. Sabiedrībā patlaban salīdzinoši maz runā par orgānu ziedošanu, tomēr par to būtu jārunā vairāk, šodien Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas rīkotajā diskusijā secinājuši tās dalībnieki. Diskusijas dalībnieki bijuši vienisprātis, ka sabiedrībai vairāk vajag iesaistīties un runāt par orgānu ziedošanu, nevis izvairīties no šī jautājuma.
 

Comments

 
From:[info]asiize
Date: 14. Novembris 2014 - 08:49
(Link)
"Pagājušajā naktī Stradiņa slimnīcā veikta sirds transplantācijas operācija, aģentūrai BNS pastāstīja Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas sabiedrisko attiecību speciāliste Lāsma Sīle. (..) Tā bijusi laimīga sagadīšanās, ka atradies piemērots donors."
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 14. Novembris 2014 - 09:17
(Link)
"Ja paberzē ar dzintara gabaliņu sāpošās vietas, sāpes pāriet. Masāžas laikā ar īsta dzintara gabaliem tiek apstrādāts mugurkauls, krusti, sprandas daļa, tiek veikta ari sejas masāža ar dzintariem. Meistara un dzintara duets, pieskārienu māksla, unikāla masāžas tehnika rada maksimālu efektu. Šīs masāžas tehnika tika izstrādāta masāžu skolā SAMANA Ivetas Orbidānes vadībā. Nekur Latvijā tā nav sastopama. Masāža sniedz klientam ilglaicīgu un noturīgu pretnovecošanos un pretsāpju iedarbību. Procedūra tiek veikta ar priežu eļļu un čiekuriem - 100 procenti dabīgiem materiāliem."
[User Picture Icon]
From:[info]zivs
Date: 14. Novembris 2014 - 12:01
(Link)
Ak kungs, izvairīšos naktīs iet gar stradiņiem..
[User Picture Icon]
From:[info]anonymous
Date: 14. Novembris 2014 - 09:20
(Link)
Vēlies par to parunāt?
[User Picture Icon]
From:[info]ctulhu
Date: 14. Novembris 2014 - 12:26
(Link)
Sakarā ar pluripotento šūnu, reversēšanas un bioprintēšanas panākumiem šis kļūst arvien mazāk aktuāli.

Nepabeigtā dienasgrāmata