Nepabeigtā dienasgrāmata


12. Novembris 2010

(bez virsraksta) @ 13:24

 

Comments

 
From:[info]pet
Date: 13. Novembris 2010 - 00:12
(Link)
Savulaik darbojos karšu biznesā; bankomātos ar skimeriem nolasītie karšu dati bija nospiedošs vairums no reālajiem krāpšanas gadījumiem, otrajā vietā (bet tālu) bija klātienē nočieptie - pāris incidenti kur bija krogā vai veikalā kasierītis uzdarbojies, novelkot karti gar otru 'aparātu' un pierakstot vai ar mobilo nobildējot cvv kodus; tikai tad bija online gadījumi, un tur starp vainīgajiem tirgotājiem atceros dažādus online azartspēļu, pokera, derību, porno utml ne-mainstream tirgotājus.

Tā ka pēc statistikas sanāk ka online tirgotājiem uzticēties statistiski ir daudz drošāk nekā maksāt klātienē vai ņemt naudu bankomātā. Un Tevis rakstītajā gadījumā par ryan biļešu pirkšanu nebrīnītos ja pie vainas būtu bijis kāds cits darījums ar to karti kādu laiku iepriekš - nobīde starp 'incidentu' un krāpnieciskajiem pirkumiem bieži bija ap mēnesi. Ja incidents nesen, vēl var kasīties - nesen stājās spēkā jauns likums par maksājumu pakalpojumiem, kas paredz būtiski lielākas tiesības patērētājiem šādos gadījumos.
[User Picture Icon]
From:[info]basta
Date: 13. Novembris 2010 - 01:29
(Link)
veeljoprojaam darboojos karshu biznesaa, zinu daudz un dazhaadus trikus ;)
joks ar ryanairu bija taads, ka karte bija pilniigi jauna, pirms paaris dienaam iznjemta un nekur citur nebija lietota kaa vien riigas lidostaa.
From:[info]korkijs
Date: 13. Novembris 2010 - 15:34
(Link)
Uzskatīšu, ka pietiekami informēts esmu lai tevi informētu - tu pilnīgu buļļa kaku šinī diskusijā stum.

Nepabeigtā dienasgrāmata