Nepabeigtā dienasgrāmata


3. Janvāris 2005

(bez virsraksta) @ 23:48

Nomizo un rupji sarīvē piecus burkānus, viegli apcep olīveļļā, tad pievieno pusotru litru tomātu sulas, gramus simts smalki rīvēta cietā siera, puspudeli salsas mērces, visu vāra, līdz gribas ēst. Pievieno skābu vai saldu krējumu, dekorē ar svaigu piparmētras lapiņu. Pasniedz ar siltām siermaizītēm.
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]gorgona
Date: 4. Janvāris 2005 - 00:01
(Link)
kad var naakt ciemos panjammot?
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 4. Janvāris 2005 - 00:03
(Link)
au, palika vien katla dibens, ko nolaizīt, viss izēdās, skatoties Simpsonus :(
[User Picture Icon]
From:[info]elina
Date: 4. Janvāris 2005 - 00:24
(Link)
salsas mērci var iepirkt da jebkur..?
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 4. Janvāris 2005 - 00:29
(Link)
no rokas pirkt neieteiktu :)
[User Picture Icon]
From:[info]elina
Date: 4. Janvāris 2005 - 00:30
(Link)
;)
skaidrs, tad nākamreiz, kad būšu lielajā pilsētā, jādodas uz Rimi.
Un jau iepriekš paldies, jo izklausās garšīgi.
[User Picture Icon]
From:[info]gorgona
Date: 4. Janvāris 2005 - 05:16
(Link)
ak vai
[User Picture Icon]
From:[info]skuka
Date: 4. Janvāris 2005 - 07:46
(Link)
Patiesībā, sastāvdaļas nav svarīgas, galvenais - vārīt, līdz gribas ēst:)

Nepabeigtā dienasgrāmata